Крис Нот за скандала между Сара Джесика и Ким Катрал

"Просто ми се иска цялото това нещо никога да не се е случвало, защото беше тъжно и неудобно."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 декември 2021

"Сексът и градът" може и да се завръща след броени дни (два, ако трябва да сме точни), но без Ким Катрал в ролята на Саманта Джоунс.

След като през 2018 г. Сара Джесика Паркър публично изрази съболезнованията си след смъртта на брата на Катрал, нейната бивша колежка публично я заклейми като "жестока" и "лицемер".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗАЩО "СЕКСЪТ И ГРАДЪТ" НЯМА НИТО ЕДИН КОЛЕДЕН ЕПИЗОД?

57

"Ти не си моето семейство. Не си ми приятелка", казва тя тогава и въпреки че драмата може и да е останала някъде из миналото, в ново интервю за The Guardian Крис Нот коментира отсъствието на Саманта от предстоящата пордеица.

"Трябва да ви кажа, че нямам абсолютно никаква представа какво е нейното мислене или какви са нейните емоции", споделя екранният Тузара. "Знам, че съм много близък със Сара Джесика, а описанията на Катрал дори не са близо до истината. Мислех, че е прекрасна в шоуто, но някои хора продължават напред по свои собствени причини. Не знам какви бяха нейните. Просто ми се иска цялото това нещо никога да не се е случвало, защото беше тъжно и неудобно."

Партньорът на Паркър разказва още. "Просто не ми харесва да виждам как някой говори гадни неща за нея, защото тя е мишена и хората могат да бъдат гадни. Чувствам, че трябва да я защитавам, така че не бях доволен. Това е всичко, което ще кажа."

57

Премиерата на първите два епизода от "Просто ей така" е на 9 декември, а следващите осем ще се появяват всеки четвъртък до 3 февруари 2022 г., когато е и големият финал.

Продължението на попкултурния феномен ще проследи отблизо героините на Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън и случващото се на прага на 50-те, а към главния актьорски състав се присъединяват Сара Рамирес, Сарита Чоудхури, Никол Ари Паркър и Карън Питман.

"Няма да повтаряме "Сексът и градът", няма да разкажем историите им от времето, в което са били на 30. Точно както в реалния живот, хората идват и си отиват. Приятелствата избледняват и започват нови такива. Напълно реална възможност е приятелите, които сте имали на 30, да не са в живота ви, когато сте на 50", коментират неотдавна членове на екипа.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA