Официалният трейлър за продължението на "Сексът и градът" е тук

Премиерата е на 9 декември, но заявката за коктейли, обувки и BFF моменти беше дадена още днес.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 декември 2021

И просто ей така... официалният (пълен) трейлър за завръщането на "Сексът и градът" е факт!

Официалното видео разкрива много нови моменти от живота на Кари, Миранда и Шарлот след финала на попкултурния феномен през 2004 г. и двата филма, атакували големия екран през 2008 г. и 2010 г.

"Колкото повече живея, толкова повече разбирам, че ако имаш добри приятели до себе си, всичко е възможно", казва Кари в трейлъра, от който става ясно, че тя вече е водещ на подкаст.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: AIRBNB ДАВА ПОД НАЕМ АПАРТАМЕНТА НА КАРИ БРАДШОУ

5

Премиерата на първите два епизода е на 9 декември, а следващите осем ще се появяват всеки четвъртък до 3 февруари 2022 г., когато е и големият финал.

"Просто ей така – нова глава от Сексът и градът" ще проследи отблизо героините на Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън и случващото се на прага на 50-те, а към главния актьорски състав се присъединяват Сара Рамирес, Сарита Чоудхури, Никол Ари Паркър и Карън Питман.

Естествено, ще видим и много познати лица като Марио Кантоне, който се завръща в ролята на Антъни, Дейвид Айгенбърг като Стийв, Евън Хендлър като Хари и, разбира се, Крис Нот като Тузара. "Просто ей така…" запечатва и последната роля на обичания актьор Уили Гарсън, който успява отново да изиграе Станфорд, макар и само в един епизод.

Със сигурност обаче ще липсва Ким Катрал. "Няма да повтаряме "Сексът и градът", няма да разкажем историите им от времето, в което са били на 30. Точно както в реалния живот, хората идват и си отиват. Приятелствата избледняват и започват нови такива. Напълно реална възможност е приятелите, които сте имали на 30, да не са в живота ви, когато сте на 50", коментират неотдавна членове на екипа.

Вълнувате ли се?

Гледайте "Просто ей така", от 9 декември в HBO GO.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA