Кайли Дженър отново беше нападната в интернет

Звездата редовно си навлича гнева на потребителите по един или друг начин.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 25 август 2022

Кайли Дженър отново попадна под обстрел на негативни коментари, този път заради устните си.

Звездата от семейство Кардашиян публикува видео в ТикТок с дългогодишната си приятелка Стаси Караниколау, което накара много фенове да говорят за това колко плътни изглеждат устните й.

Звездата реши да върне отговор на един от най-честите отговори, който гласи иронично „устните, моля" с просто: „Това е филтърът, изчезни".

@kyliejenner

♬ Favorite - ciara

Репликата не остана незабелязана от последователите на Кайли, които я подкрепиха: „„Това е филтърът, но след това изчезна"

"Бих се разплакал, докато спя", каза един потребител. „Представете си да бъдете извикани от крал Кайли…", сподели друг.

След тонове спекулации относно привидно по-големия външен вид на устните й през 2015 г., Дженър разказа за получаването на пълнители в един от епизодите на Keeping Up With the Kardashians. „Имам временни филъри за устни, това е просто моя несигурност", сподели тя в епизода от май 2015 г.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВТОРИ СЕЗОН НА ШОУТО КАРДАШИЯН ИДВА С ОЩЕ РАЗКРИТИЯ

dfgh

„Това е, което исках да направя. Исках да призная за устните, но хората са толкова бързи да ме съдят за всичко, така че може да съм заобикаляла истината, но не съм излъгала. Ах, по-прости времена!", добави тя.

Само преди няколко седмици основателката на Kylie Cosmetics беше подложена на критики по друга причина – а именно, нейният отчетен 17-минутен полет с частен самолет, който определено не е на върха на списъка с одобрени от Грета Тунберг дейности.

Според акаунт в Туитър, който проследява самолети на знаменитости, Кайли лети от Камарило до Ван Нуйс, Калифорния в средата на юли.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗНАЕМ КАК БИ СЕ КАЗВАЛА КАЙЛИ ДЖЕНЪР, АКО НЕ БЕШЕ КАЙЛИ

Полет, който първоначално се очаква да отнеме около 3 минути. След това представителите на акаунта изясниха, че е отнел повече от 17 минути

„80 процента от хората никога не са се качвали на самолет, а Кайли Дженър е тук и прави редовни 10-минутни полети, 5 полета през последната седмица под 30 минути, един беше дълъг 3 минути. Нейният въглероден отпечатък за един 10-минутен полет е повече, отколкото някои хора правят за една година", каза един потребител на Туитър.

Друг разсъждава: „Европа гори, а междувременно Кайли Дженър предприема 15-минутни пътувания с частния си самолет. Бих могъл да рециклирам всичко, да купя всичките си дрехи втора употреба, да компостирам и да отглеждам собствена храна до края на живота си и това дори няма да започне да компенсира отпечатъка на един от нейните полети.", разгневен е друг.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA