Джей Ло и Бен Афлек отново на меден месец

Влюбената двойка отново се разхожда по улиците на Италия, държейки се за ръце.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 26 август 2022

Дженифър Лопес и Бен Афлек са видяни в Италия ръка за ръка след голямото сватбено празненство в Джорджия.

53-годишната Лопес беше облечена изцяло в бяло, носеща изрязан топ с панталони с висока талия и федора. Тя допълни визията си със златни бижута и бежови обувки на висок ток. 50-годишният Афлек беше небрежен в сини дънки и подходяща риза с копчета върху бяла тениска.

cfvghj

Двамата спряха, за да позират за феновете, които чакаха да ги видят пред италианската луксозна модна марка Brunello Cucinelli.

По-рано тази седмица Лопес и Афлек бяха забелязани да вечерят в исторически хотел в езерото Комо, Италия. Източник, който е видял двойката в ресторанта, каза пред People: „Те гледаха само един към друг, нямаха очи за нищо друго."

Източникът добави: „Те изглежда много се наслаждаваха на вечерта, тъй като пристигнаха, когато слънцето беше все още високо и останаха на мястото и след свечеряване."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВИЖТЕ ИМЕНИЕТО, В КОЕТО ДЖЕЙ ЛО И БЕН АФЛЕК ЩЕ СЕ ОЖЕНЯТ ТОЗИ УИКЕНД

dfgh

Друг източник, който е видял двойката във вторник вечерта, казва: „Някой ги помоли за селфи с тях и те просто го направиха. Те наистина са земни хора."

В сряда следобед те са изследвали крайбрежния град Менаджо, според трети източник. "Те просто се редяха на опашка за сладолед като всички останали и се скитаха в магазините. Държаха се нормално, дори и да имаха бодигардове с тях", каза източникът.

Миналия месец след сватбата си в Лас Вегас, влюбените отново се насладиха на Европа, тогава на романтично пътуване до Париж.

Лопес и Афлек отпразнуваха брака си миналия уикенд с парти, организирано в имението на актьора.

cdfvgbh

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕЙ ЛО ИМА НЯКОЛКО ВАЖНИ УРОКА ЗА ЖИВОТА И СЕ ЧУВСТВАМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ СПОДЕЛИМ

Кевин Смит, който беше един от гостите каза, че се „чувства късметлия" да бъде сред присъстващите 135 приятели и членове на семейството.
„Тези деца са влюбени, човече. Дълбока, е… луда любов. И тази сватба би накарала дори заклет циник да повярва в романтиката, да повярва в любовта. И те си го заслужиха.", каза той.

„Отиването там ми отне два полета и си казах: „Това е истинска болка в задника", пошегува се той, „но Боже мой, благодаря на Господ, че отидох, защото трябваше да стана свидетел на нещо, което никога няма да забравя, и това дори не беше моята сватба. Това е сватбата, която те кара да обичаш жена си още повече. Разбираш ли какво имам предвид?"

„Беше изключително красиво", бяха думите му в заключение.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA