Джей Ло има няколко важни урока за живота и се чувстваме длъжни да ги споделим

Нали не мислите, че 30-годишният успех на иконата се дължи само и единствено на факта, че е Дженифър Лопес?

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 04 август 2022

Дженифър Лопес ни вдъхновява с музиката си, с начина, по който изглежда, с всяка своя крачка. Кариерата ѝ не спира да върви нагоре и въпреки постоянно изплуващите нови артисти, тя винаги е в крак с тенденциите и ни кара да я обожаваме.

Може да звучи банално, но съпругата на Бен Афлек (had to) всъщност непрекъснато доказва, че ако следваш мечтите си и вярваш в себе си, нещата ще се получат. И то доста добре.

vfgbhnj

ВЪЗРАСТТА Е САМО ЦИФРА

През юли Дженифър навърши 53 години, но вместо да се депресира и разсъждава по славното минало, тя живее в настоящето - не спира да тренира във фитнеса, кара хората да ревнуват от нейното великолепно тяло, носи разголени тоалети, работи активно, снима се във филми, пътува по света и очевидно няма намерение скоро да спре.

РАБОТА = УСПЕХ

Лопес е средното от три деца, родителите ѝ са пуерториканци и навремето е трябвало да положат големи усилия, за да се установят в Съединените щати.

Като дете Джей Ло живее със семейството си в Бронкс, далечен непрестижен район на Ню Йорк, гъсто населен с мигранти и хора на прага на бедността. След като постига успехи, Лопес често говори за ежедневието си, което започва с ранно ставане в пет или шест сутринта, за да прекара около час в метрото по път към кастинга или залата за танци.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПЪРВИЯТ СЪПРУГ НА ДЖЕЙ ЛО НЕ ВЯРВА В БРАКА Й С БЕН АФЛЕК

Сега не прави никакви компромиси със себе си - отново работи усилено, за да поддържа форма и да е в крак с музикалните тенденции. Заслугата за това е изцяло нейна.

"ТВОЕТО ТЯЛО Е ТВОЯ ЛИЧНА ГРИЖА!"

Във всеки смисъл това е вярна максима за Дженифър Лопес. Първо, тя доказва, че извивките са секси много преди Ким Кардашиян и никога не се е срамувала от тялото си.

През 90-те, когато светът е бил обхванат от хероинов шик и болезнена слабост, Jenny From The Block е успяла да запази виждането си за живота и да се наслаждава на формата си в бански костюми, клинове и отворени рокли, без да обръща внимание на мненията, че след 50 трябва да бъдеш по-скромен.

Второ, наясно е, че за да поддържа подобна форма, трябва да тренира. Много. А когато го правиш, естествено е да споделиш моменти от процеса.

СТИЛЪТ Е ИЗРАЗ НА ЛИЧНИТЕ ТИ РАЗБИРАНИЯ

Скъпи бижута, пищни рокли, ярки щампи и цветове, които изразяват експлозивната ѝ латиноамериканска природа - виждали сме всичко това.

Но сме виждали "Джени от Бронкс" с демократичен деним, удобни широки дрехи и анцузи. It's all about the mood.

ЦЕЛИТЕ И ЗАДАЧИТЕ СА ПО-ВАЖНИ ОТ СПОСОБНОСТИТЕ

В свое интервю изпълнителката на "On The Floor" казва, че след като си открил своя талант или любима работа, все още трябва да действаш, за да развиеш способностите си.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕЙ ЛО E НА ГОДИНИТЕ, НА КОИТО E, НО СЕ ЧУВСТВА НЕВЕРОЯТНО

Дори да нямаш изключителни вокални способности и да не си най-добрият танцьор на планетата, ако професията ти изисква да забавляваш публиката, значи е задължително да им дадеш шоуто, което очакват, да говориш за важните неща и да разпръскваш енергията, с която го правиш.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA