Джей Ло e на годините, на които e, но се чувства невероятно

Певицата отпразнува рождения си ден с гола фотосесия по случай лансирането на новия "Booty Balm".

Дженифър Лопес отпразнува 53-тия си рожден ден с гола фотосесия.

Заедно с нея тя пуска нов продукт, насочен към стягане и извайване на дупето. Все пак кой друг, ако не звездата с най-завидно такова в бизнеса, да направи балсам за целта?

Седмица след изненадващата ѝ сватба в Лас Вегас с 49-годишния Бен Афлек, булката разширява своята бизнес империя навръх рождения си ден.

"Аз съм на годините, на които съм, но се чувствам невероятно и по-щастлива от всякога. Чувствам се, сякаш съм на моето полувреме в момента и тепърва започвам", написа тя под публикация в своя официален Instagram акаунт.

"Вече имаме няколко невероятни продукти, насочени към стягане на лицето, така че продукт за тялото, който се справя със същите тези проблеми, беше естествената следваща стъпка за нас", казва Лопес пред People за дебютния продукт на линията, който ще струва 65 долара. "Това беше и частта от тялото, за която нашите потребители искаха целенасочено лечение и не можеха да го намерят на пазара."

дженифър лопес

Дженифър казва, че този продукт е нещо, за което е мислила "цял живот", наблюдавайки борбата на майка си с целулита и чувствайки се разочарована от липсата на решения.

"Спомням си, че тя пожела да има някаква магическа формула, която просто да го накара да изчезне. Истината е, че ние знаем, че това не съществува", коментира певицата и актриса.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗА ДЖЕЙ ЛО КАРИЕРАТА ВЕЧЕ НЕ Е НА ПЪРВО МЯСТО

дфгх

"Работейки с учени открихме, че наистина подобрява външния вид на кожата", казва тя за формулата, съдържаща розови чушки за избледняване на стриите, екстракт от семена на гуарана за изглаждане, кофеин за стягане, пептиди за подсилване производство на колаген и мощни хидратанти като сквален, масло от ший и хиалуронова киселина.

"Не взимаме просто някакъв крем и поставяме моето име върху него. Работи", категорична е рожденичката.

Лопес казва, че може да използваме "Booty Balm" също върху ръцете, талията и бедрата си. И се надява, че нейната роля в продуктите за тяло ще помогне да превърнете грижата за кожата си от шията надолу в съществена част от ежедневната ви рутина за красота и здраве.

дфгх

"Много хора инвестират в грижа за кожата на лицето си, но не инвестират в грижа за себе си и грижа за тялото си", казва тя.

"Нямам предвид непременно харчене на пари, а отделяне на време за почистване, овлажняване, използване на серуми и маски. Искам да нормализирам грижата за себе си. Това не е егоистично. Ако не можете да се грижите за себе си, със сигурност не можете да се грижите за някой друг", обяснява Джей Ло за идеологията на марката.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БЕН АФЛЕК И ДЖЕЙ ЛО МОЖЕ ДА КУПЯТ ТОВА ИМЕНИЕ ЗА 165 МИЛИОНА ДОЛАРА

рфтгхъй

Според нея грижата за себе си води до увереност. "Чувствам се най-уверена, когато съм се наспала, практикувам йога и се грижа за кожата си. Когато ходя на фитнес и се храня добре. Когато съм извън ритъм, не съм себе си."

Тя е сигурна, че "колкото повече репетиции правя, толкова по-последователна съм в тях. Толкова по-уверена съм, след като се кача на сцената", обяснява 53-годишната дива. "Красотата няма срок на годност" винаги е била моята лична мантра, защото съм в бизнес, в който младостта се възхвалява. Това е като "О, няма повече филми за вас. Ние не искаме вашата музика повече", допълва тя.

дфгхй

Спомня си и какво я е вдъхновило да се грижи за себе си: "Докато растях, гледах хора като Даяна Рос, Шер и Тина Търнър, а те бяха в 50-те си години и бяха красиви."

"Вярвам, че можете да изглеждате и да се чувствате невероятно и секси на всяка възраст. Наистина не харесвам фразата "Изглеждаш добре на 40 или изглеждаш добре на 30, истината е, че изглеждаш добре и на 50." Какво ще кажете за това, че просто "изглеждаш добре?", ядосва се тя на рамкирането и съветва всички жени да се чувстват уверени във всяка възраст.

дфгх

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС Е БИЛА ГОТОВА ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ХОЛИВУД

Някой, който мисли, че изглежда еднакво добре и преди и сега, това е вече законният ѝ съпруг Бен Афлек. "Той казва "Харесвам те, когато нямаш нищо. Без коса, без грим, само ти в собствената си кожа", усмихва се Дженифър.

"Наистина оценява това. И това ме кара да се чувствам наистина уверена и красива", завършва изпълнителката на "On The Floor".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA