Шер е преживяла три спонтанни аборта

"Бях сама вкъщи, лежах на пода и крещях от болка", споделя певицата в откровена изповед.

Шер е преживяла три спонтанни аборта, първият от които е бил на едва 18-годишна възраст.

Суперзвездата публикува неочакваното признание в своя официален Twitter акаунт, разказвайки, че има ужасни спомени от тези ситуации, които се случват по време на брака ѝ с продуцента Сони Боно.

фгхй

"В младостта ми имам три спонтанни аборта. Първият се случи на 18. Бях сама вкъщи. Когато Сони се върна, лежах на пода и крещях от болка", написа Шер.

"След този момент животът ми се превърна в кошмар. Хората ме поздравяваха, когато разбраха, че съм бременна. А след това ми се налагаше да обяснявам какво ми се е случило. Просто не можех да слушам тези думи", продължава тя.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НИКОГА НЯМА ДА ВИДИМ ШЕР С ПОБЕЛЯЛА КОСА

гхйк

За щастие, след няколко години тя ражда първото си дете от Боно, за когото се омъжва, когато е на 16. Двойката се радва на дъщеря си Честити, която вече е със сменен пол и се подвизава като Чез.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: УРОЦИ ЗА ЖИВОТА ОТ ШЕР

Шер и Сони се развеждат след 10 години брак, а само три дни по-късно певицата сключва брак с рокаджията Грег Олман. Отношенията им приключват бързо, но заедно споделят грижите за сина им Илайджа.

фгхй

Певицата взема решението да разкаже този личен момент от живота си, след като Висшия съдебен съвет на САЩ отмени закона, приет през 1973 г., който даваше правото на жените да направят аборт във всеки един щат.

Оттук нататък всяка отделна териториална единица ще решава дали да приема или да забранява процедурата.

"Жените страдат и ще изкървят до смърт докато лекарите гледат... или ще бъдат изпратени вкъщи, докато не получат усложнения, които могат да ги убият. Жените ще кървят и ще умират, докато група от стари бели републиканци решават какви медицински процедури заслужават", коментира тя в социалните мрежи.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA