Никога няма да видим Шер с побеляла коса

"Никога не спирай да бъдеш момиче. Ако никога не спреш да бъдеш момиче, никога няма да остарееш."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 януари 2022

Макар в част от новите епизоди на "Сексът и градът" да стана дума за боядисването на косата след една определена възраст, факт, това не е тема, за която се говори често.

Шер обаче го направи, заявявайки ясно, че изобщо не смята да спре да боядисва непокорната си коса.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ШЕР НА 74 - САМОУВЕРЕНА, ЩАСТЛИВА И БЕЗ ФИЛТЪР

Въпреки че доста звездни дами като Анди Макдауъл и Джейн Фонда дадоха началото на своеобразното натурално движение, музикалната икона просто няма да го следва. "Добре е за другите момичета, но аз няма да го правя", разкрива тя пред People.

"Няма нищо лошо в косата ми, но обичам перуки и винаги съм ги обичала. Те изискват скромна поддръжка, а улесняват промяната на моя образ." Това определено не ни изненадва, защото сме я виждали руса, брюнетка, с пикси прическа, с бретон, с дълги кичури. Да, с доста различни варианти.

57

И макар на сцената почти винаги да е леко over the top, напоследък певицата е променила вижданията си по отношение на красотата. "Трябваше да има промени. Мисля, че по-малкото наистина е повече. Рутината ми е доста еклектична. Не се придържам към един конкретен продукт, просто има различни, които обичам."

Нейната най-голяма философия? Продължава да е призивът за смело изразяване на вътрешното ни Аз.

"Живей според собствените си условия. Знаеш ли какво? Никога не спирай да бъдеш момиче. Ако никога не спреш да бъдеш момиче, никога няма да остарееш." Ами, права е!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA