Шер на 74: Самоуверена, щастлива и без филтър

Тя преследва мечтите си, прави това, което ѝ харесва и се наслаждава на живота. Честит рожден ден на великата Шер!

"Мама ми е казвала, че един ден трябва да се успокоя и да се оженя за богат човек. Мамо, аз съм богат човек"

Каквото и да се говори за нея, Шер продължава да е една от големите любимки на широката аудитория. Въпреки скандалите около нейното име, упреците за пластичните операции и интересните моменти в живота ѝ, днес дивата навършва 74 години и не е тук, за да ни каже, че всичко е наред. Тя е наясно, че не всичко се случва като във филмите, но ни подтиква да създадем собствен такъв, в който да се чувстваме комфортно.  

Пътят към славата за нея започва с филмовата адаптация на „Закуска в Тифани", която успява да я впечатли и накара да мисли за слава. На 16-годишна възраст тя вече е в Града на ангелите и посещава актьорски курсове, докато вечер работи в нощен клуб. През 80-те се превръща в музикалната звезда, която си е мечтала да бъде. Няколко години по-късно получава „Оскар" за главната си роля в „Лунатици". И оттам нататък, меко казано, се роди звезда... Ето какво има да ни каже тя.

"Дори гърдите ми да са на гърба, не е ваша работа", споделя Шер

За върховете и спадовете в живота и кариерата: "Върховете и спадовете са нещо добро. Това е така, защото когато си долу, просто се принуждаваш да продължиш нататък и да вдигнеш гордо глава. На всеки се случват хубави и лоши неща."

За излизането по срещите и мъжете: "Мама ми е казвала, че един ден трябва да се успокоя и да се оженя за богат човек. Казах ѝ: "Мамо, аз съм богат човек. Опитът ми с мъжете е страхотен, защото ги избирам аз, когато ми харесват. Не ми трябват, за да живея." 

За това да бъдеш смел: „Възхищавам се на всеки, който се застъпва за това, в което вярва - мъж или жена, не ме интересува. Трудно е да го правим в днешно време, особено когато другите хора не са съгласни с нас. Ако вие не преследвате това, което искате, няма кой да ви го даде."

"Когато стоиш на ръба на нищото, има само един път - нагоре"

За живота след раздялата: "Когато стоиш на ръба на нищото, има само един път - нагоре, така че сърцето ти трябва да отиде там."

За преследването на мечтите във всяка възраст: "Не мисля, че сме родени с ограничен брой мечти. Едно нещо, което знам за мечтите е, че те могат да бъдат каквито си поискат. Дори не е нужно да знаем всички наведнъж."

За живота без филтър: "Вярвам в това, в което вярвам, така че не ме интересува какво мисля останалите. Просто казвам това, което искам."

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA