Дженифър Лопес е била готова да се откаже от Холивуд

Причината е същата като тази за края на първата ѝ връзка с Бен Афлек.

Ако днес името на Дженифър Лопес стои до "суперзвезда" в тълковния речник, то в самото начало на кариерата ѝ нещата са изгледали по различен начин.

Заставайки пред камерата на Netflix, в своя нов документален филм "Halftime" самата икона разкрива, че на времето е имала "много ниско самочувствие", породено главно от интензивния медиен контрол върху личния ѝ живот и случващото се в него.

"Без значение какво бях постигнала, апетитът на медиите да отразяват личния ми живот засенчваше всичко", споделя тя във филма. "Вярвах на много от нещата, които казваха, а именно, че не бях наистина добра."

Оригиналната продукция на стрийминг платформата включва различни кадри от гостувания на Лопес в различни вечерни предавания, където водещите правят крайно неуместни коментари за връзката ѝ с Бен Афлек. Когато слагат край на взаимоотношенията си през 2004 г., те потвърждават, че го правят заради прекомерното внимание.

"Halftime" всъщност представлява "интимен поглед зад кулисите, който разкрива решителността и упоритостта, превърнали Дженифър Лопес в иконата, която е - от изпълненията ѝ на екрана и на сцени по целия свят, до полувремето на Super Bowl".

Режисьорите и продуцентите обаче обещават специално акцентиране не само върху този аспект от живота ѝ, а и върху нейната еволюция като латиноамериканка, майка и артист. Тоест, ако все още не сте го гледали, не чакайте нито секунда повече.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA