Netflix пуска документален филм за Дженифър Лопес

Премиерата ще бъде през юни, но вече знаем, че става дума за "латино наследството и нейния културен принос към музикалната индустрия".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 април 2022

Имам чувството, че го казваме за вероятно десети път от януари насам, но изглежда 2022-ра наистина е годината на Дженифър Лопес.

След като взе "иконичната" награда на iHeart Radio и току-що обяви годежа си с Бен Афлек, нашата вечна любимка потвърди и премиерата на новия си документален филм "Halftime", който ще гледаме в Netflix през юни.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПО-ЩАСТЛИВ И УСПЕШЕН ЖИВОТ СЪС СЪВЕТИТЕ НА ДЖЕЙ ЛО

Лентата обещава интимен поглед към всички аспекти от успешната кариера на Лопес, но в частност ще проследи поп звездата и нейната подготовка за взривоопасното шоуто в полувремето на Super Bowl 2019, когато двете с Шакира показаха на света как се прави.

Режисьорката Аманда Микели разкри, че "Halftime" ще дебютира в първата вечер на филмовия фестивал Tribeca във Вашингтон Хайтс, а денят е 8 юни.

"За мен е чест да бъда избрана за вечерта на откриването на Tribeca. Някак е толкова подходящо да отпразнуваме този голям момент в живота и кариерата на Дженифър, само на мили от мястото, където е израснала", споделя тя в изявление. "Да имаш възможността да споделиш този филм на голям екран с публика в Ню Йорк е сбъдната мечта."

Отвъд подготовката за Super Bowl, документалният проект ще подчертае "латино наследството на Джей Ло и нейния културен принос към музикалната индустрия".

Премиерата в Netflix ще бъде на 14 юни.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA