Всички тайни за красота (и успех) на Дженифър Лопес

Колкото и познато да звучи, Дженифър Лопес е икона. Според нейните думи обаче, това не е никак сложна задача.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 април 2021

Трудно е да не направиш комплимент на Джей Ло, когато я погледнеш. Оставяйки настрана цифрите в личните документи, латино иконата изглежда наистина зашеметяващо.

"Когато тя влезе в купона, ухае толкова добре, че може да я усетите дори от другия край на стаята", споделя неин близък приятел в новия брой на InStyle, чиято корица украсява именно Лопес. "Нейната кожа е буквално съвършенство. Няма какво повече да се каже."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: И ВИЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИТЕ ЛЮБИМИТЕ ОБУВКИ НА ДЖЕЙ ЛО

Попитана лично от бившия си Бен Афлек за своите "красиви" тайни, Лопес разкрива, че всъщност няма такива. "Освен JLo Beauty. Издавам ги с всеки продукт", уточнявайки, че сега е в най-добрата си форма. "През 20-те и 30-те си години тренирах, но не както сега. Не че тренирам повече, просто по-интензивно и по-умно. Правя го за здравето си, а не заради външния вид, което е смешно. Когато правите нещата по правилните причини, изглеждате по-добре."

По отношение на мотивацията, изпълнителката на On The Floor казва: "Вярвате или не, аз съм на дадено място, за да работя. Не искам да натоварвам никого с жаждата си или с факта, че ми е студено. Това е нещо, внушено от майка ми и баща ми. Просто трябва да бъдете благодарни за това, което правите."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 7 УРОКА ЗА ЖИВОТА ОТ ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС

И въпреки че e категорична икона, тя не харесва това определение. "Предпочитам да се сдържам, да продължавам да работя, да правя това, което правя и да се наслаждавам на живота си. Когато започнете да мислите твърде много за тези неща, ставате егоистични. Интересувам се от развитието си всеки ден, от това да бъда по-добър човек, артист и майка. Мисля, че това, което прави някого емблематичен е, когато той може да създаде различните моменти, оставили отпечатък върху света."

Тя със сигурност го умее и прави с всяка изминала секунда.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA