Джей Ло отрича да има ботокс, останалите не са съгласни

Възможно ли е тайната за красота на латино дивата да бъде нещо различно от натуралните skincare продукти?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 декември 2020

Последните 9 месеца не бяха лесни за никого и това е напълно в реда на нещата. Ето че и Дженифър Лопес, също като нас, се опитва да поддържа позитивна нагласа макар случванията да бяха повече от нормалните такива.

51-годишната певица не крие, че се е изправила лице в лице с всички предизвикателства - като артист, бизнесдама и, най-вече, майка на две деца. "Мисля, че всички се страхувахме малко от децата, които цял ден седяха пред екраните", споделя звездата от "Свекървище" в ново интервю. Точно поради тази причина ѝ се налага да измисля различни начини за прекарване на свободното време, които включват рисуване, игра на открито и разходки сред природата.

"Прекарахме много време заедно, гледахме филми, вечеряхме заедно всяка вечер - не го бяхме правили отдавна, доста други семейства също", коментира Джей Ло, която има своя лична стратегия за справяне с негативната енергия. "Когато изпитвам болка или нещата са трудни, винаги обръщам поглед към позитивното мислене. Чувството на благодарност е ключово, за да осъзнаем, че всичко ще бъде наред. Просто трябва да сме благодарни за нещата, които имаме", казва изпълнителката на In The Morning

Другият основен начин за абстрахиране от случващото се е работата. В последните няколко месеца тя успя да завладее Американските музикални награди, да реализира зашеметяваща двойна колаборация с Малума и да подготви голямото начало на козметичната си марка.

Точно по неин адрес тя получи немалко критики. Във видео, споделено в официалния ѝ Instagram акаунт Джей Ло споделя, че блестящата и здрава кожа не е резултат от ботокс, а вследствие на устойчива грижа в последните години. "Обичам естественият подход към нещата. Хиалуронова киселина, други продукти, които се надявам да работят. Не бих искала да прибегна до иглите в даден момент, затова правя всичко възможно. Не казвам, че няма да го направя някой ден, но все още не съм".

Дали Лопес казва истината, може да прецените сами за себе си, но да отречете, че изглежда страхотно... невъзможно е дори да си го помислите.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA