Горещите изпълнения и големите победители от Американските музикални награди

Дуа Липа полетя над сцената, Малума и Джей Ло взривиха всичко около себе си, а Тейлър Суифт и BTS са големите победители на вечерта.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 ноември 2020

Напълно нормално е да изпаднем в лека еуфория, когато говорим за холивудски събития на фона на случващото се в света, защото, малко или много, те са някакъв белег за нормалност и ясен знак, че продължаваме напред, макар и играейки по нови правила.

Докато всички следят с нетърпение видеомузикалните награди на MTV или People's Choice Awards, шоуто за истинските музикални почитатели винаги е било връчването на американските музикални награди. Дори в условията на пандемия! 

Актрисата Тараджи Хенсън, станала известна с ролята си в "Империя", се качи на сцената в Microsoft Theater в Лос Анджелис вчера вечер, за да открие 48-ата ежегодна церемония. Джъстин Бийбър и Шон Мендес бяха първите артисти, представили своите взривяващи музикални изпълнения, а малко по-късно на сцената се качиха и други любимци на широката аудитория, сред които Били Айлиш, BTS, Кейти Пери, The Weeknd и Биби Рекса.

Най-впечатляващото творческо решение обаче дойде от любимата ни Дуа Липа, която, за да изпълни новия си сингъл Levitating, буквално левитира по сцената в театъра. Това със сигурност я нарежда в списъка ни с фаворити от вечерта, заедно с Малума и Джей Ло, които представиха огнено и неописуемо страстно изпълнение на двойната си колаборация за синглите Pa Ti и Lonely.

На сцената, за да връчат престижните статуетки се качиха Кара Делевин, Сиара, G-Eazy, Парис Хилтън и Меган Фокс, която дебютира за първи път на червен килим с новия мъж до себе си в лицето на Machine Gun Kelly.

Призът за артист на годината отиде при Тейлър Суифт, която изненада феновете си с нов студиен албум в края на лятото. Певицата нямаше възможност да присъства на церемонията, но поздрави всички зрители със специално видео, в което благодари за подкрепата. Тя спечели и наградите за любима изпълнителка и любимо музикално видео.

BTS, Карди Би, Ники Минаж и The Weeknd са другите големи победители на вечерта. Всички тях ще откриете в официалния списък.

Фотография: Instagram @AMAs

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA