Джей Ло ще получи специална награда за попкултурен иноватор

Според списание WSJ., Jenny From The Block е човекът, оказал най-сериозно влияние върху попкултурата тази година.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 ноември 2020

Дженифър Лопес не планира да забавя темпото, даже напротив.

Списание WSJ. предстои да награди латино иконата за иноватор в попкултурата - специален приз, връчван ежегодно от издателите на Wall Street Journal, с който Лопес ще бъде удостоена от новата си дуетна половинка Малума

"Докато светът не стане 100 процента перфектен и напълно поправен, никога няма да приключа", споделя Дженифър във видео за изданието. "Всеки ден се опитвам да бъда по-добрата версия на себе си."

Малума, който си сътрудничи с 51-годишната звезда за синглите "Pa 'Ti" и "Lonely", споделя: "Благодарен съм за цялата упорита работа и жертви, които е направила през годините, както и за проправянето на пътя на толкова много други латино артисти."

Музикантът, който ще направи филмовия си дебют именно с Лопес в лентата Marry Me, казва още: "Нейната креативност, нейната страст и съвършенството, което носи в студиото са причините тя да е суперзвезда и причината да се гордея, че аз представям тази награда."

Годишните награди за иноватори на списанието се връчват в продължение на 10 години, като през всяка от тях почитат вдъхновяващи таланти в различни културни сфери. "2020 г. се оказа време за нови предизвикателства и възможности. Една от причините, поради която толкова се вълнувам от тазгодишните иноватори, е, че всички те са се издигнали, за да посрещнат момента с емпатия и чувство за цел", споделя главният редактор на изданието в официално изявление.

"Това, че можем да споделяме техните истории с глобална аудитория в нашата първа изцяло виртуална церемония е вълнуващо, предвид надеждата и възхищението, което тези необикновени хора изразяват", разкрива тя, а желаещите да се включат в церемонията, могат да го направят като се регистрират онлайн на WSJInnovators.com. Стартът в българско време е в 02:00 ч. на 12 ноември (четвъртък).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA