За Дженифър Лопес кариерата вече не е на първо място

Латино иконата написа откровено послание към феновете си за важността на почивката.

Дженифър Лопес е получила паник атака поради изтощение в началото на кариерата си.

В последния брой на нейния личен бюлетин On the JLo, певицата, актриса и предприемач разказва за инцидент през 20-те си години, когато е разбрала, че не е толкова "непобедима", колкото си мисли.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БЕН АФЛЕК И ДЖЕЙ ЛО МОЖЕ ДА КУПЯТ ТОВА ИМЕНИЕ ЗА 165 МИЛИОНА ДОЛАРА

ьдцфгхй

"Имаше момент в живота ми, когато спях от 3 до 5 часа на нощ", пише тя. "Бях на снимачната площадка по цял ден и в студиото по цяла нощ. Правих записи и снимах видеоклипове през уикендите. Бях в края на 20-те и мислех, че съм непобедима. Докато един ден седях и цялата работа и стресът, който тя донесе със себе си, заедно с недостатъчното сън, за да се възстановя психически, ме настигнаха."

Лопес си спомня, че за части от секундата се е почувствала като "парализирана". След това била отведена на лекар от нейния охранител, където е заявено, че трябва да си вземе почивка.

"Не можех да виждам ясно и тогава физическите симптоми, които имах, започнаха да ме плашат. Сега знам, че това беше класическа паник атака, предизвикана от изтощение, но никога не бях чувала термина по онова време."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕЙ ЛО ВЯРВА В ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ И Е ЩАСТЛИВА С БЕН АФЛЕК

"Докторът каза: "Не, не си луда. Имаш нужда от сън - от 7 до 9 часа сън на нощ, не пий кофеин и се увери, че правиш тренировки, ако наистина искаш да се подобриш", продължава тя. "Разбрах колко сериозни могат да бъдат последствията от пренебрегването на това, от което тялото и умът ми се нуждаят, за да бъдат здрави."

През последните години Лопес говори повече за своето физическо и психическо здраве, споделяйки истории за пътя си към постигането на здравословен баланс между работа и личен живот.

цжбхн

По-рано през годината Дженифър уточни, че планира да даде приоритет на личния си живот, включително на времето, прекарано с децата и годеника си Бен Афлек.

"За мен е изключително важно, особено сега, да дам приоритет на личния си живот, а не само на работата. Когато родих преди 14 години, започнах да мисля по различен начин", коментира изпълнителката на "On The Floor". "Нещата се промениха."

"Сега, когато се омъжвам, става въпрос за семейството ми. Искам да имам достатъчно време, за да бъда жената, майката, партньорът и човекът, който трябва да съм за важните хора в живота ми. Трябва да е много специален проект, ако ще отнема време от семейството ми."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA