Кели Кларксън се учи да споделя емоциите си с децата

Певицата казва, че е благодарна на терапията, поради мнгообройните уроци, които е научила.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 08 септември 2022

Кели Кларксън споделя ценен урок за майчинствотo, което е научила по време на терапията си.

„Добре е, ако те видят да плачеш, или е добре, ако видят, че си имал лош ден", спомня си Кели Кларксън, когато се е научила в терапията как да се отвори към децата си.

В ново интервю за Variety, певицата разказа за това, че е уязвима с децата си Ривър Роуз, която е на 8 и Ремингтън Александър на 6. Особено когато става въпрос за обсъждане на развода с бившия й съпруг Брандън Блексток.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КЕЛИ КЛАРКСЪН: "НЯМАМ ПРЕДСТАВА КАК ЧОВЕК ПРЕМИНАВА ПРЕЗ ОГРОМНА ПРОМЯНА"

„Мисля, че най-важното нещо, което научих в терапията, особено чрез този развод, е „Не крийте всичко от децата си. Очевидно е, че не говорите за неща, за които не трябва да говорите, но е добре, ако те виждат да плачеш, или е добре, ако видят, че си имал лош ден", казва тя.

„Започваш да изпитваш такъв срам, като „Трябва да дам най-доброто от себе си като майка, защото не искам те да бъдат засегнати." Но след товае нужно да позволявате на децата си да изразят съчувствие, така те се научават да казват: „О, човече, съжалявам, че си имал тежък ден." "

Изпълнителката на „Stronger" се раздели с 45-годишния Блексток през юни 2020 г. след близо седем години брак. Разводът им беше финализиран през март.

Говорейки за опита си, Кларксън отбеляза, че се чувства „много щастлива", че има „средствата" да вижда децата си толкова често.

„Обадих се веднъж на майка ми, това беше преди години и я попитах:„ Виждам ли децата си достатъчно? И тя каза: "О, Боже мой, Кели, ти виждаш децата си много повече, отколкото аз те виждах!" Много хора нямат тази възможност, така че съм голяма късметлийка", сподели тя.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КЕЛИ КЛАРКСЪН ПРОДАВА ИМЕНИЕТО СИ В ЛОС АНДЖЕЛИС

Кларксън сподели още, че е взела решение да отложи временно едноименното си токшоу, за да може да оставя децата си на училище.

„Този ​​сезон избутахме всичко назад с 30 минути. Направих това, за да мога да водя децата си на училище", каза тя. „И после бавачката ми ги прибира. Поне имам сутрини с тях, а след това имам нощи с тях."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКВА Е ТАЙНАТА НА ЩАСТИЕТО СПОРЕД КЕЛИ КЛАРКСЪН?

Наскоро певицата прекара първото си лято на почивка от повече от 20 години откакто е почивала. Заедно с двете си деца те прекараха времето си в планината.

„Очевидно бяха тежки няколко години, така че беше наистина важно за мен да изключа за минута", каза Кларксън.

„Беше хубаво, защото децата обикновено трябва да пътуват много заради нашата раздяла, но този път и двамата бяхме там", добави тя. „Чувствах, че за първи път децата ми също се почувстваха малко по-центрирани."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA