Кели Кларксън: "Нямам представа как човек преминава през огромна промяна"

Талантливата певица споделя, че едва ли някога ще бъде 100% откровена за развода си, но ще опита да го направи в новия си албум.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 септември 2020

Изпявайки Because of You, Кели Кларксън определено затвърди статута си на изпълнителка с вдъхновяващи и лични парчета, които понякога са толкова опустушителни, че трудно се събираме цялостно, след като ги чуем няколко пъти.

https://www.instagram.com/p/CE7aJ33gVYW/

Не знаем дали певицата има намерението скоро да повтори този свой опит, но споделя, че предстоящият ѝ албум ще бъде посветен на върховете и паденията в една връзка. "Този следващ запис може би ще бъде най-личният, който някога съм пускала", казва тя в интервю за Sunday Today With Willie Geist. "Целият албум е всяка емоция, която изпитвате от началото на връзката до края, което се оказа много терапевтично за мен."

Макар че Кели влага чувствата си в музиката, тя разкрива, че едва ли някога ще бъде напълно откровена за раздялата си с Брандън Блексток, която се случи в началото на юни.

"Аз съм много отворен човек, но няма да мога да бъда истински отворена за това в определени аспекти, защото има замесени деца", разказва Кларксън, която отглежда 6-годишната дъщеря и 4-годишния си син от брака си с мениджъра на таланти. "Мисля, че ще намеря начин да го направя - вероятно чрез шоуто или по-скоро в някакъв разговор. Определено не съм планирала."

https://www.instagram.com/p/B_ONYANHaiI/

"Смешно е, всъщност наскоро казах на терапевта си, че нямам представа как човек преминава през огромна промяна, която няма някакъв изход", коментира още Кели. "Още от детството майка ми е казвала, че имам проблем с това да изразявам емоциите си и че трябва да започна да пиша. Обикновено ги изливам в песните си - те са моята терапия."

Ние нямаме търпение да чуем всичко, което тя ни е подготвила, защото сме сигурни, че ще е истински вълнуващо! 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA