Писмото на кралица Елизабет II не може да бъде отворено до 2085 г.

Въпреки това, кралицата е дала ясни инструкции за прочитането му.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 14 септември 2022

Твърди се, че покойната кралица е написала строго секретно писмо, което ще остане запечатано до 2085 г., според New York Post.

Кралица Елизабет II е написала писмото през 1986 г., за да отпразнува възстановяването на сградата на австралийската кралица Виктория в Сидни, паметник, който първоначално е построен през 1898 г. и да почете диамантения юбилей на баба кралица Виктория.

vbn

Въпреки че какво точно пише в писмото все още не е известно, но може да се каже, че благодари на жителите на града за спасяването на сградата, след като тя беше почти съборена заради паркинг.

През 1986 г. малайзийска компания подписва 99-годишен договор за наем на сградата до 2085 г.- същата година, в която писмото на кралицата трябва да бъде отворено и прочето пред народа. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СТИЛЪТ НА КРАЛИЦА ЕЛИЗАБЕТ II БЕШЕ СИНОНИМ НА БЕЗУПРЕЧНОСТ

Въпреки че няма да разберем, докато писмото най-накрая не бъде отворено, има конкретни инструкции за лорд-кмета на Сидни, които гласят:

„В подходящ ден през 2085 г. сл. хр, който ще изберете вие, отворете този плик и го предайте на гражданите на Сидни с моето послание към тях".

cvfgbhn

Според 7News Australia, дори персоналът на кралицата не знае какво крие съдържанието на писмото, тъй като бележката е скрита зад стъклена витрина в зона с ограничен достъп, разположена на върха на сградата на кралица Виктория.

Междувременно след смъртта на кралицата миналия четвъртък, операта в Сидни беше осветена, за да отдаде почит на най-дълго управлявалия монарх на Обединеното кралство.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA