Дженифър Лопес ще изиграе смъртоносен убиец

Холивудската икона продължава успешната си работа с Netflix и следващата стъпка от нея е трилър.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 26 септември 2022

Дженифър Лопес ще изиграе смъртоносен убиец във филм на Netflix.

Стрийминг платформата пусна първия тийзър за предстоящия трилър "The Mother", който ще видим през май 2023 г., а по първоначална информация героинята на латино иконата ще "излезе от скривалището си, за да защити дъщеря си".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АБСОЛЮТНО ВСЕКИ МОМЕНТ ОТ СВАТБЕНИЯ УИКЕНД НА ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС И БЕН АФЛЕК

"Ако има проблем, елате да ме намерите", казва тя в края на видеото.

Дългоочакваната продукция всъщност има звезден актьорски състав, в който ще видим още Гаел Гарсия Бернал, Омари Хардуик и Джоузеф Файнс. Съобщава се, че Хардуик ще играе агент на ФБР, съюзник на главната героиня на Дженифър, докато Файнс и Бернал ще играят "опасни мъже", преследващи дуото майка-дъщеря.

Филмът е режисиран от Ники Каро, който се зае със скорошния римейк на "Мулан", сценарият е дело на Миша Грийн, а Бени Медина и Моли Алън влизат в ролята на изпълнителни продуценти.

"The Mother" бележи първия игрален филм на Лопес за Netflix и продължава нейната сделка с компанията, част от която беше и документалната лента "Halftime", представена през юни т.г.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПО-ЩАСТЛИВ И УСПЕШЕН ЖИВОТ СЪС СЪВЕТИТЕ НА ДЖЕЙ ЛО

"Илейн, Бени и аз вярваме, че няма по-добър дом за нас от компания за създаване на съдържание, която се стреми да се противопостави на конвенционалните методи и предлага директно на милиони по целия свят изкуство и развлечение без ограниченията на миналото", споделя Лопес неотдавна.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA