Абсолютно всеки момент от сватбения уикенд на Дженифър Лопес и Бен Афлек

Като започнем от подготовката и репетицията, минем през романтичното тържество и стигнем до неделния брънч и мислите за бъдещето.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 септември 2022

Фотография: On The JLo

"Това е Раят. Точно тук. Ние сме в него" - тези думи използва Бен Афлек по време на церемонията, след която Дженифър Лопес официално става негова съпруга.

Въпреки че за тържествения уикенд в Джорджия се говореше предварително, а подробностите постепенно започнаха да излизат наяве, сега латино иконата разказва всяка стъпка от специалното преживяване и вричане във вярност.

Джей Ло и Бен Афлек

В новото издание на бюлетина "On The JLo" всеобщата любимка споделя, че през цялата седмица е имало гръмотевични бури, но самата тя не е имала съмнение, че в деня на сватбата нещата ще бъдат перфектни. Така и се случва.

"Тръгнах към олтара, осъзнавайки, че вървя пътя, който ме води към останалата част от живота ми. Наистина се случваше", започва своя разказ изпълнителката на "I Ain't Your Mama".

Джей Ло и Бен Афлек

След като е успяла да изненада актьора с live на "True Companion", лично от Марк Кон, Джен казва, че годините между запознанството и втория шанс за любовта им със сигурност не са ги навеждали на мисълта, че това предстои, но пък са щастливи от този "странен, красив, мистериозен пълен кръг", ако може да я цитираме директно.

"Беше като най-хубавия сън, от който не искаш да се събуждаш. Мислех много и се фокусирах върху това да не се спъна в роклята, но когато се приближих достатъчно, за да видя лицето му, всичко имаше смисъл. Старите рани са излекувани, а тежестта на миналото най-накрая падна от раменете ни. Пълен кръг, без дори да сме го планирали. Още по-добре", допълва тя.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕЙ ЛО ИМА НЯКОЛКО ВАЖНИ УРОКА ЗА ЖИВОТА И СЕ ЧУВСТВАМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ СПОДЕЛИМ

Джей Ло и Бен Афлек

Джей Ло и Бен Афлек

Джей Ло и Бен Афлек

Новата госпожа Афлек всъщност се върна леко назад и хронологизира уикенда - още от репетицията за голямата вечер.

"С Бен се смяхме за сватба на нашата възраст. И двамата сме се женили преди, вече не сме деца, но сега изглеждаше някак по-логично. Най-трудната задача за едно човешко същество е да обича друго такова. Да бъде по-добър за него и да го прави щастлив, да му носи щастие и радост", коментира тя, споделяйки кадри на дългата си бляскава рокля и цветната декорация.

Джей Ло и Бен Афлек

Джей Ло и Бен Афлек

"Истината е, че историята на всеки е различна и всички имаме различни пътища, по които да минем", продължава суперзвездата. "Няма двама еднакви души. Става дума за перфектен тайминг. Най-накрая се установихме, в смисъл на разбиране на загубата и удоволствието, на оценяване на важните неща. Тази вечер наистина беше Рай."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СПЕЦИАЛНОТО ПОСЛАНИЕ, СКРИТО В ГОДЕЖНИЯ ПРЪСТЕН НА ДЖЕЙ ЛО

Джей Ло и Бен Афлек

Последният ден от тържествената програма завършва с брънч край езерото, който продължава тенденцията на лежерната, домашна, рустикална, но в същото време кънтри шик обстановка. Лопес е имала желанието всеки елемент да има различен дух, но все пак да въплъщава цялата философия на празника.

Тя споделя още, че предвид лабиринтите и изненадите в последните години, изобщо не е предполагала, че със звездата от "Не казвай сбогом" могат да стигнат дотук, но описва цялото преживяване като "най-перфектното в целия ни живот".

"Не бихме могли да сме по-щастливи и пожелаваме на всички вас същия този вид щастие - труден, заслужен и толкова сладък след пътуването, което го донася." Наздраве за happy end-a!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA