Ким Кардашиян не иска да има нова връзка

Риалити звездата е абсолютно сигурна, че иска да се фокусира върху образованието и децата.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 28 септември 2022

Ким Кардашиян казва, че не иска да излиза с "абсолютно никого" в момента.

След като преди по-малко от две седмици заяви пред Джеймс Кордън, че има желанието да отиде на среща с учен, лекар или адвокат, средната сестра от първото семейство на Калабасас уточни, че всъщност предпочита собствената си компания.

"Дори няма опция да бъда в приложения за запознанства. Мислех, че трябва да опитам да се срещам с лекар, учен или адвокат. Само че аз просто не съм готова", казва риалити звездата, уточнявайки, че не е лесно да търси романтика при знаменитости предвид статута си на такава.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОЛАБОРАЦИЯТА НА КИМ КАРДАШИЯН И DOLCE & GABBANA Е ФАКТ

"Не мисля, че мога да изляза на случайна среща", споделя още тя. "Трябва да е нещо, организирано в къщата на приятел, нещо наистина готино, да не е на публично място. Просто искам спокойствие. Не търся. Мисля, че в момента трябва да бъда сама, да се съсредоточа и да приключа правното училище, докато се грижа за децата."

Основателката на SKIMS продължава. "Настина не мисля по въпроса, защото не гледам към мъжете в момента. Искам да се отпусна за малко. Мисля, че имам нужда от малко време за себе си."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КИМ КАРДАШИЯН ПОКАЗВА УМОПОМРАЧИТЕЛНИЯ СИ ОФИС

Междувременно бившият съпруг на Кардашиян, Кание Уест, привлече вниманието на медиите, защото сравни смъртта на кралица Елизабет II с тяхната раздяла.

"Лондон, знам как се чувстваш. И аз загубих кралицата си", написа той в Instagram Story, но изглежда, че Ким е оставила тази част от историята зад гърба си.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA