Колаборацията на Ким Кардашиян и Dolce & Gabbana е факт

Може да се каже, че с нея средната сестра от първото семейство на Калабасас сбъдна още една своя мечта.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 27 септември 2022

Ким Кардашиян влезе в колаборация с Dolce & Gabbana, която е твърдо решена да разбие интернет.

Дебютирайки в рамките на Седмицата на модата в Милано, дизайнерското дуо и риалити сензацията представиха 85 парчета, вдъхновени от емблематични визии на марката между 1987 и 2007 г.

Озаглавена "Ciao Kim", колекцията представя Кардашиян като свой "куратор", а в промоционалното видео, което обиколи социалните мрежи, видяхме средната сестра от първото семейство на Калабасас в ресторант, заобиколена от мъже в костюми, които също като нея, ядат спагети със сос. Само че тя не просто яде. Яде секси.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КИМ КАРДАШИЯН ПОКАЗВА УМОПОМРАЧИТЕЛНИЯ СИ ОФИС

Интересното е, че липсваха флоралните щампи и смелите цветове, които в последните години се превърнаха в традиционен почерк за модната къща. Видяхме основно черно, малко кристали и интересно бельо. О, и леопардов принт, но само защото дизайнерите са убедили Ким да го включи.

Предаността на КК към марката датира още от тийнейджърските ѝ години, като дори беше документирана в епизоди от "Keeping Up With the Kardashians". 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: DOLCE & GABBANA ПРЕНЕСОХА МЕТАВСЕЛЕНАТА В МИЛАНО

"В момента, в който облечете рокля на D&G може да почувствате, че намерението при нейното проектиране, е да отпразнува жената, която я носи. Да я накара да се почувства така, сякаш може да направи всичко, да бъде всичко, да притежава своята увереност и красота", споделя самата тя в изявление.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA