ЖЕНА НА ГОДИНАТА 2022: Категория МУЗИКА

Не пропускайте да подкрепите своите фаворити на WOTY.GRAZIAonline.bg!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 октомври 2022

Музиката е тяхната голяма страст... Призвание, с което успяват да ни потопят в магията на изкуството, към което никой не остава безразличен. Това са номинираните в категория МУЗИКА, не пропускайте да подкрепите своя фаворит.

Последните 12 месеца бяха изключително успешни за ALMA. Като започнем от модерната денс eкстраваганза „Mamma Mia" в колаборация с Claydee, минем през "Round N Round" и "The Forest", и стигнем чак до "Повече", която изстреля двамата с Миро право към върховете на класациите. Само че докато песента ни връща там, откъдето сме тръгнали, ALMA върви смело напред и използва всеки удобен момент, за да ни накара да я слушаме. Много, много внимателно.

Отличителен глас, дързък стил, безпогрешен усет за хитове. Всички тези определения пасват като ръкавица на DARA и я превръщат в категоричен фаворит на музикалната сцена. В началото на годината изпълнителката на "Mr. Rover" представи дебютния си студиен албум, тази есен отново ще седне на треньорския стол в "Гласът на България", а с всеки следващ проект сякаш потвърждава онова, което знаем добре - че е звезда. Просто е родена такава.

След като "Керана и космонавтите" сервираха на сребърен поднос албума "Урса Майнър", това лято звездният екипаж показа колко точно може на различни сцени из страната. Ако сте били и в публиката на "Исус Христос Суперзвезда" или "Евита" към Държавна Опера - Пловдив, ще разберете, че е трудно да поставим Керана в рамка - най-вече заради нейната заразителна енергия и усещане за ритъм. Нека не забравяме, че тя не е само артист, но и космонавт на пълен работен ден.

Петя Данкова твърди, че когато правиш изкуство, трябва да си готов да пуснеш хората в душата си и да ги запознаваш постоянно с твоя свят. Нейният е цветен и артистичен - от онези, в които всичко изглежда по-добре. Между работата върху първото частно музикално училище у нас - Voice Academy, и плановете за сватба, в последните месеци Петя успя да реализира пилотния сингъл от предстоящия си втори албум и не спря да бъде живият пример, че нещата се случват с любов и желание.

Гласувайте на WOTY.GRAZIAONLINE.BG!

ЖЕНА НА ГОДИНАТА 2022 се осъществява с любезната подкрепа на нашите партньори и приятели от Бритиш Американ Табако, Lancôme, Goto, Revalid, Black Sea Gold, Home Spa, Baileys, Lux Botanicals, Biotrade и Grand Hotel Millennium.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA