Ким Кардашиян ще разследва тройно убийство

Новият подкаст на риалити звездата ще повдигне важните въпроси в заплетения случай на Кевин Кийт.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 06 октомври 2022

Ким Кардашиян стартира подкаст за истински престъпления, озаглавен "The System".

Първата история на проекта се съсредоточава около живота на Кевин Кийт - мъж от Охайо, който е арестуван и обвинен в тройно убийство през 1994 г.

"Няма физически доказателства, които да свързват Кевин с престъплението, но той е прекарал 28 години от живота си зад решетките", гласи описанието на подкаста. "Братът на Кевин - Чарлз винаги е бил убеден в неговата невинност и до ден днешен работи, за да изчисти името на Кевин.

Кардашиян, която в миналото се е застъпвала за реформа на затворите, сега "извежда работата си на следващото ниво", продължавайки да разкрива "пукнатини в правосъдната система".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МЕГАН МАРКЪЛ ПОСВЕЩАВА НОВИЯ СИ ПОДКАСТ НА ЖЕНИТЕ

"В продължение на 8 епизода Ким и екипът ще се потопят дълбоко в случая, ще повдигнат важни въпроси и ще се опитат да хвърлят светлина върху правна система, която често може да бъде умишлено озадачаваща."

dfvgh

"Кевин Кийт никога не е бил разпитван от правоохранителните органи, никога", казва Кардашиян във видеото, което продължава с гласа на Кийт, твърдящ, че е невинен, както и тези на други, казващи, че знаят със сигурност, че е виновен.

Подкастът ще има по два епизода всеки понеделник, а основателката на SKIMS определено знае как да изненадва.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA