Меган Маркъл посвещава новия си подкаст на жените

Херцогинята на Съсекс и Spotify ще се опитат да "анализират, изследват и закопаят" всички добре познати етикети.

Обект на милиони нападки, стереотипи, порицания и посочвания с пръст, Меган Маркъл стартира първия си подкаст, посветен на жените и погрешните схващания за техния живот.

В съвместно изявление Spotify и продуцентската компания на Меган и Хари, Archewell Audio, обявиха, че подготвят ново шоу, което ще изследва отблизо етикетите и стереотипите, които "се опитват да спират жените" в днешно време.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕ МОЖЕ ЛИ ДА ОСТАВИМ МЕГАН МАРКЪЛ НА МИРА?

меган маркъл

Заглавието на специалния проект е "Archetypes" и се очаква големият му старт да бъде даден това лято.

Поредицата ще включва "нецензурирани разговори с историци, експерти и жени, които знаят повече от добре как публичното пространство може да влияе и да променя разказите", а Меган планира да се изправи лице в лице с "често срещаните стереотипи, които исторически обобщават жените през призмата на популярната култура и медии."

"Откъде идват тези стереотипи? И как те продължават да се появяват и да определят живота ни?", споделя херцогинята на Съсекс в ексклузивен откъс. "Това е Archetypes, подкастът, в който анализираме, изследваме и закопаваме етикетите, които се опитват да задържат жените. Ще говоря и с историци, за да разберем как изобщо сме стигнали до тук."

Това е първият съвместен проект на Archewell Audio и Spotify след лавинообразния скандал с дезинформацията в платформата, който Меган и Хари коментираха в началото на годината.

"Продължаваме да изразяваме загрижеността си към Spotify, за да гарантираме, че са направени промени, които помагат на общественото здравеопазване да се справи с кризата. Очакваме Spotify да посрещне адекватно този момент и да се ангажира с подходящи действия, така че да продължим съвместната си работа", отбелязаха те тогава.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МЕГАН МАРКЪЛ НАПРАВИ ТАЗИ ТЕНИСКА ЗА 33 ДОЛАРА ИСТИНСКИ ХИТ

Според ексклузивния договор за дългогодишно партньорство, който подписаха в края на 2020 г., очаква се бившите working royals да продуцират програми, "повдигащи духа на публиката по целия свят". "Това, което обичаме в подкастинга, е, че той напомня на всички да отделим малко време и наистина да слушаме, да се свързваме един с друг, без да се разсейваме."

Очакваме да видим (и чуем) какво още са подготвили.

меган маркъл

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA