Меган Маркъл за живота в Калифорния: "Просто сме щастливи"

Херцогинята на Съсекс разказа какво е чувството да бъде майка на две деца и съпруга на принц.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 ноември 2021

Макар немалка част от широката аудитория да остана изненадана от решението на Меган Маркъл да гостува в шоуто на Елън ДеДженеръс, това сякаш беше логично продължение на нейните публични изяви. 

Само че този път драмата, присвиването на устните и скандалните опити за провокация отстъпиха място на признанията за семейството и живота след оттеглянето от редиците на британската кралска фамилия.

"Просто сме щастливи”, споделя херцогинята на Съсекс в отговор на въпроса какво е различното в Калифорния. "Успяхме да прекараме няколко седмици изцяло вкъщи и да създадем нашия дом, а и знаете, че времето е доста страхотно."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МЕГАН МАРКЪЛ НАПРАВИ ТАЗИ ТЕНИСКА ЗА 33 ДОЛАРА ИСТИНСКИ ХИТ

57

Меган сподели с публиката на телевизионната водеща (разбирайте: с целия свят) нова снимка на Арчи, но не направи изключение, показвайки малката Лилибет, която се появи на бял свят през юни тази година. Разкри още, че са отпразнували Хелоуин в уюта на дома си, въпреки че децата им категорично не са били ентусиазирани да се обличат. "Арчи беше динозавър за може би пет минути", а Лили -  малкият скункс Цвете от "Бамби”. 

Именно по Хелоуин преди няколко години се случва и една от паметните първи срещи на Маркъл с принц Хари, към която се присъединяват принцеса Юджини и Джак Бруксбанк. "Четиримата се измъкнахме в костюми за Хелоуин, за да прекараме забавна вечер в града, преди да се появим пред света като двойка”, каза Меган, която се съгласи да вземе участие и в традиционната скрита камера на Елън. Гледайте!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA