Меган Маркъл се появи в шоуто на Елън

Херцогинята на Съсекс ще бъде специален гост в последния сезон на любимото предаване.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 ноември 2021

Напоследък все по-често виждаме принц Хари и Меган Маркъл в неформална обстановка, но появата на херцогинята на Съсекс в шоуто на Елън ДеДженеръс сякаш ни изненада.

Участието на Меган в епизод от последния сезон на успешното предаване, който ще бъде излъчен този четвъртък, е нейното първо телевизионно такова от близо десетилетие насам, но със сигурност не е първият път, в който тя стъпва на снимачната площадка.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕ МОЖЕМ ЛИ ДА ОСТАВИМ МЕГАН МАРКЪЛ НАМИРА?

"Охраната винаги ми пожелаваше успех. Надяваха се, че ще получа ролята", казва тя, разкривайки спомени от миналото си на актриса, когато често ходи по различни прослушвания. "Вероятно го казваха на всички. Бяха толкова мили!"

И докато сега нещата изглеждат по съвсем различен начин, тогава звездата от "Костюмари" е карала стар Ford Explorer Sport, който не е можел да се отключва от страната на шофьора.

"Паркирах в края на паркинга, отварях багажника, влизах вътре, затварях капака и се промъквах към предната седалка". Съответно се е налагало да изиграва умело, ако забележи някой наоколо. "Правех се, че си търся резюмето или маркери за сценария. Може би са някъде там."

След шокиращото интервю, което двамата с Хари дадоха пред Опра, едва ли тук ще има мащабни изненадващи признания, но сме любопитни да научим повече за преместването им в Калифорния, плановете за празниците, както и за малката Лилибет.

Тук ли е моментът да споменем, че Меган изглежда страхотно?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA