Принц Хари и Меган Маркъл се появиха на корицата на TIME

Далеч от редиците на кралското семейство, херцогът и херцогинята на Съсекс намериха място сред най-влиятелните хора в света.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 септември 2021

Меган Маркъл и принц Хари са иноватори във всеки възможен смисъл и корицата им за списание TIME го потвърждава.

Навръх 37-мия рожден ден на херцога вчера, двамата с Маркъл бяха обявени за едни от най-влиятелните хора в света и за първи път позираха пред обектива на Пари Дукович.

За корицата на престижното издание Меган е облечена изцяло в бяло, докато Хари е в черната гама. Кадрите за вътрешните страници са стилни, с усещане за приказка, но обработката сякаш е малко повече от необходимата.

Материалът за списанието написва основателя на World Central Kitchen Хосе Андрес, с когото двойката работи върху финансирането на центрове за подпомагане на проблемите с недостига на храна.

"В свят, където всеки има мнение за хора, които не познава, херцогът и херцогинята имат състрадание към хората, които не познават. Те не просто мислят. Те бягат към предизвикателствата", разкрива той, аплодирайки ги силно за добре свършената работа в последните години. "Би било много по-безопасно да се радват на богатството си и да запазят мълчание, но не го правят." 

Броят The World's Most Influential People излиза на пазара утре, а сред другите удостоени с честта са Кейт Уинслет, Били Айлиш, Саймън Байлс и Кати Парк Хонг.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA