Хари и Меган отварят нова глава от живота си

Двамата се чувстват готови за повече публичност, но едва когато светът забрави за пандемията.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 август 2021

Херцогът и херцогинята на Съсекс са готови за следващата глава от живота си.

След като дадоха бурно начало на иначе бурната 2020 г., оттегляйки се от редиците на британското кралско семейство, принц Хари и Меган Маркъл се преместиха в Монтесито, Калифорния и започнаха да изграждат собствения си бранд.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕ МОЖЕМ ЛИ ДА ОСТАВИМ МЕГАН МАРКЪЛ НАМИРА?

57

Двамата вече имат договори с Netflix, Spotify, сделки за книги, но продължават да управляват благотворителната си организация Archewell, която всъщност е основният им фокус.

"Живеят на много различно място и връзката им е доста по-здравословна. Меган мисли, че са в период на процъфтяване", споделя кралският репортер Омид Скоби пред People

Авторът на популярната биография "Finding Freedom", която взриви пазара миналото лято, разкрива още, че Хари и Меган са "наистина развълнувани" да предприемат куп нови проекти, "съобразени с техните интереси" и са готови за повече публичност, след като пандемията не е водещ фактор в световния дневен ред.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МЕГАН МАРКЪЛ НАПРАВИ ТАЗИ ТЕНИСКА ЗА 33 ДОЛАРА ИСТИНСКИ ХИТ

"Те са двойка, която се справя много добре в тези моменти на човешко взаимоодействие. Стъпили са здраво на земята", казва още той, подчертавайки, че определено имат изненади за верните си почитатели. Чудим се за какво ли става дума...

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA