Хари и Меган коментираха дезинформацията в Spotify

Херцогът и херцогинята на Съсекс изразяват загриженост относно "реалните последици" вследствие на проблема.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 февруари 2022

След като редица артисти напуснаха Spotify заради противоречивия подкаст на Джо Роугън, принц Хари и Меган Маркъл изразиха опасения за дезинформацията в стрийминг платформата.

Херцогът и херцогинята на Съсекс имат сключен договор за редица подкасти на различни теми, макар в последните месеци да фокусират дейността на благотворителната си организация в друга посока.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРИНЦ ХАРИ И МЕГАН МАРКЪЛ НАВЛИЗАТ В СВЕТА НА ФИНАНСИТЕ

57

Публични представители на Archewell, разкриват, че Хари и Меган изразяват загриженост относно "реалните последици вследствие на дезинформацията". "Продължаваме да изразяваме загрижеността си към Spotify, за да гарантираме, че са направени промени, които помагат на общественото здравеопазване да се справи с тази криза."

"Очакваме Spotify да посрещне адекватно този момент и да се ангажира с подходящи действия, така че да продължим съвместната си работа", казват още те.

В неделя главният изпълнителен директор на компанията сподели, че планират "промени за борба с дезинформацията" и ще разработят специален подкаст по отношение на развитието на COVID-19.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA