Хари и Меган навлизат в света на финансите

Двамата ще насърчават младите хора да влагат време и внимание във всяко свое действие.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 октомври 2021

Още когато обявиха, че се оттеглят от редиците на британското кралско семейство, принц Хари и Меган Маркъл изразиха намерението си да бъдат финансово независими.

Започнаха с договор за Netflix, подкаст, съвместно със Spotify, активна работа по благотворителната им организация Archewell, но очевидно това не е достатъчно, тъй като двамата се приготвят да навлязат и в света на финансите.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МЕГАН МАРКЪЛ ПРИСТИГНА В НЮ ЙОРК С ЧАНТАТА НА ПРИНЦЕСА ДАЯНА

57

The New York Times съобщава, че херцогът и херцогинята на Съсекс са се присъединили към Ethic, "мениджър на активи в областта на финтех технологиите в бързо разрастващото се екологично, социално и управленско пространство". С други думи, компания, която помага на богатите си клиенти да управляват финанси, давайки приоритет на въпроси като изменението на климата и правата на човека.

57

Хари и Меган ще работят като активни партньори и инвеститори в опит да демократизират инвестициите и насърчат младите хора да влагат време и внимание във всяко свое действие.

"В света, от който идваме, не говорим за инвестиране, нали?", споделя Маркъл. "Нямаме лукса да инвестираме. Звучи толкова изискано. Съпругът ми от години казва следното. Боже, не искаш ли да имаш място, където можеш да вложиш парите си, но и да изповядваш ценностите си?"

Източници, близки до семейството, подчертават, че това не е очакван или планиран ход, но след като приятели са ги запознали с дейността на Ethic, те бързо осъзнават, че това е начин "да достигнат до милиони хора по целия свят". Отново.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA