ЖЕНА НА ГОДИНАТА 2022: Категория ОБЩЕСТВО

Не пропускайте да подкрепите своите фаворити на WOTY.GRAZIAonline.bg!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 октомври 2022

Те вярват силно в целите, които са си поставили, а отправените от тях послания печелят все повече привърженици за каузата на промяната. Това са номинираните в категория ОБЩЕСТВО, не пропускайте да подкрепите своя фаворит.

Адрияна Събева създава Imp-Act Agency – агенция за комуникации, която свързва каузи, институции и бизнеси с отдаден екип по развитието на редица инициативи. Основният мотив е постигането на позитивен отпечатък върху градското устойчиво развитие, което Адрияна подкрепя с бранда #soSofia и колаборацията за преобразуване на неизползвани пространства "ГРАДОСКОП". Иначе казано, ако спрем и се огледаме, ще разберем, че понякога малките стъпки всъщност са голямата промяна.

Кремена Кунева е основател и председател на фондация "За Доброто". В последните години екипът ѝ събира средства и предпазни материали за българските болници, помага на пострадалите от войната в Украйна и застава зад редица други смислени каузи. Кремена вярва, че в България все още има добро и то не само трябва да се подкрепя, но и да бъде водещият пример. А и така можем да гарантираме по-добро бъдеще - за нас, за децата ни, за света.

Познавате Маги Малеева като тенисистка, достигнала четвърто място в световната ранглиста. Маги обаче е и движещата сила на инициативата "Горичка". Проектът осъществява различни разговори, дебати и обучения, пряко свързани с промените в климата и постигането на по-устойчиво бъдеще. Защото мисълта за природата е важна, но и необходима стъпка - особено във време, в което хората рядко мислим за нещо друго освен за себе си.

За съжаление, домашното насилие продължава да е изключително актуален проблем. 18-ото издание на "Жена на годината" ще застане зад борбата с него, но фондация "Emprove" и нейния основател Олга Минева вече го правят. Кредото им "Тук сме. Има ни. Не си сама" обуславя подкрепата, обученията и ресурсите, докато кампанията им #РаноБудна цели прекратяването на токсични взаимоотношения още в самото начало. Тъй като всеки заслужава да бъде независим и щастлив. По всяко време.

Гласувайте на WOTY.GRAZIAONLINE.BG!

ЖЕНА НА ГОДИНАТА 2022 се осъществява с любезната подкрепа на нашите партньори и приятели от Бритиш Американ Табако, Lancôme, Goto, Revalid, Black Sea Gold, Home Spa, Baileys, Lux Botanicals, Biotrade и Grand Hotel Millennium.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA