Becky G е била бездомна като дете

Изпълнителката си припомни трудното детство, заради което в момента е на върха на музикалните класации.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 10 октомври 2022

Becky G разкри, че е започнала кариера в наистина ранна възраст заради финансовите трудности на семейството си.

"Изгубихме дома си във финансовата криза през 2008 г.", споделя 25-годишната изпълнителка в ново интервю за Teen Vogue. "Родителите ми бяха разорени и трябваше да поставим отметка "бездомни", когато изпращахме молби за безплатен обяд."

"Спомням си колко ужасно се чувствах, когато ми взеха обяда, защото бройките им бяха дефицит", продължава тя, добавяйки, че семейството ѝ е трябвало да се премести в гаража на баба ѝ и дядо ѝ. 

Тогава Беки е била на 9 години, поставяйки си целта да подсигури семейството. Когато е на 15, Ребека, както е истинското име на звездата, носи достатъчно приходи с YouTube канал, актьорски роли и звукозаписна сделка.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МАЛУМА ПРЕДСТАВИ НОВ АЛБУМ, ВДЪХНОВЕН ОТ ДЕТСТВОТО МУ

Сама си спомня, че е била готова на всичко, за да помогне.

"Договорът, който подписах тогава и тези, които младите изпълнители получават в момента, са доста различни. Тогава не разбирах. Ако някой ми беше казал да изскача някоя планина на бегом, щях да го направя, ако знаех, че това ще помогне на семейството ми."

фгхй

"Слава Богу, че мога да говоря английски, защото тогава се чувствах като завързана за потъващ кораб. А е ужасяващо да си го мислиш на 18–19 години", казва изпълнителката на "Fulanito".

"Нямах нужда да продавам шоколадови блокчета в училище и да ми дадат играчка пиано за награда. Вместо това, всички вкъщи имахме нужда от храна на масата."

фгхй

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗА ЕВА ЛОНГОРИЯ ВСЕКИ ПЪТ ВОДИ ДО МЕКСИКО

И продължава: "Не осъзнавах, че музиката е моят свят, докато не станах на 9. Тогава си казах: „Добре, семейството ми изгуби дома си. Сега трябва да оправя това. И започнах да мисля как го оправя."

Точно това е била повратната точка. "Помислих си: "Защо да не се занимавам с шоубизнес? Обичам да забавлявам хората. Винаги съм обичала да бъда шумна. Седнах да говоря с родителите си и им казах да ми дадат шест месеца, за да намеря агент и мениджър."

Продължавайки напред с пълна скорост Беки е категорична, че оставя място за "спонтанността", за да бъде "отново вдъхновена от живота".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA