За Ева Лонгория всеки път води до Мексико

Където и да се намира, звездата от "Отчаяни съпруги" ще се гордее с корените си.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 07 октомври 2022

На пръв поглед е лесно да сложим Ева Лонгория в рамка - тя е красива жена от мексикански произход, живее в Америка, завладя телевизионните екрани с "Отчаяни съпруги ". Омъжена е за един от най-големите телевизионни директори в Мексико, а хобито ѝ наскоро се превърна в бизнес.

Колкото и повърхностно да звучат тези твърдения, няма нищо изкуствено в нея или в нейната текила. "Всичко, което правя, трябва да има цел. Tрябва наистина да ме изпълва по някакъв начин", споделя самата тя.

cvbn

Актрисата, висока едва 1,57 е отгледана от двама мексикански родители, преместили се в Тексас, още докато е дете. За съжаление, малката Ева израства с чувството, че не е напълно приета и от двете култури. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТАЙНАТА НА ПЕРФЕКТНАТА ФОРМА НА ЕВА ЛОНГОРИЯ

"Когато ходих в Мексико, те ми казваха "Ти си американка", спомня си Лонгория. Така решава да се свърже с родната си страна по-дълбоко и да научи езика. Според нея е било "толкова красиво пътуване".

За Лонгория Casa Del Sol е нещо повече от бранд текила. С нея тя възнамерява да почете жените в Мексико, които продължават да дават живот на народния дух.

gbhnjm

Основателката на марката споделя, че текилата е алкохол номер едно за жените, или поне в Мексико е така.

Домът на Casa Del Sol е там, където се произвежда голяма част от световната текила и където за първи път възниква легендата за богинята на агаве. "Така че текилата първоначално е изобретена от жена", казва първата мексиканка в света, която притежава марка текила, зад която стоят предимно други мексикански дами.

cvbn

Но тъй като много от тях трябва да останат вкъщи, за да се грижат за деца или възрастни хора, екипът на актрисата ги наема дистанционно, като изпраща материалите, необходими за изработката на бутилките от веганска кожа до домовете им и ги кара да оставят готовите продукти в местната фабрика.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: УСПЕХЪТ СПОРЕД ЕВА ЛОНГОРИЯ: "НЕ МОЖЕШ ДА ИГРАЕШ ЖЕРТВАТА"

Звездата гордо заявява, че цялото производство е напълно екосъобразно. Агавето се полива само с естествен дъжд, а остатъчните влакна се превръщат в гориво за дестилерията, вместо да се използва газ. И не, това не е маркетинг трик. Самата тя споделя, че от години се храни сезонно, а сега и "пие сезонно".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA