Успехът според Ева Лонгория: "Не можеш да играеш жертвата"

46-ият рожден ден на прекрасната Ева Лонгория изглежда като наистина подходящ повод за вдъхновение, не мислите ли?

"Винаги ще бъда онова момиченце от Тексас", споделя Ева

"Преместването ми в Холивуд без контакти, без пари и без работа беше едно от най-смелите неща, които съм правила. Имах смелостта да повярвам в себе си и да знам, че ще успея", споделя Ева Лонгория. Изненадващо е, предвид факта, че тя наистина изглежда като създадена и култивирана именно в този холивудски вакуум, където звездите изглеждат едновременно близо и далеч.

В началото на миналата година Лонгория си поставя нова цел. "Няколко години мантрата ми беше такава, че да казвам "да" на всичко. Реших, че това ще е годината на "не". Вместо да ходя на червени килими или благотворителни събития, исках да бъда със семейството си, съпруга ми и сина ми. Тогава, разбира се, пандемията се случи и даде на всички ни причина просто да спрем."

Напук на цялата слава, тя продължава да е себе си. "Няма значение къде съм. Винаги ще бъда онова момиченце от Тексас. Имало е пречки, но никога не им позволявам да диктуват посоката. Не можеш да седиш и да играеш жертвата. Просто трябва да работиш два пъти по-усилено. Успехът заглушава критиците и поражда успех. Когато вършите работата си и сте добри в нея, тя говори сама за себе си" - други думи, с които отбелязваме рождения ден на любимата "отчаяна съпруга", доказала, че стига да знаеш какво искаш от живота, рано или късно го получаваш. И е наистина страхотно. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA