Тайната на перфектната форма на Ева Лонгория

Актрисата от "Отчаяни съпруги" разчита на йога, позитивно мислене и здравословно хранене. Какво още?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 април 2020

Много хора се заеха със задачата да открият нови и креативни начини да поддържат форма и да бъдат здрави, докато мерките за социално дистанциране остават в действие. Ние все още се опитваме да открием баланса, но Ева Лонгория вече впечатли многомилионната си аудитория със своите йога умения. Актрисата от "Отчаяни съпруги" демонстрира силата си с впечатляваща челна стойка в своя официален Instagram акаунт.

Вижте тази публикация в Instagram.

Namaste 🙏🏼 #HappySaturday

Публикация, споделена от Eva Longoria Baston (@evalongoria) на

45-годишната звезда разкрива, че по време на карантината се е мотивирала да усъвършенства уменията си и е щастлива, че тренира в двора си, след като снимките на предстоящия ѝ телевизионен проект бяха прекъснати заради обявяването на пандемията. Видеото на Лонгория вече има повече от милион гледания в социалните мрежи, а много нейни звездни приятелки се включиха с поздравление за фитнес постижението.

ева лонгория

Ева споделя, че по принцип обича да посещава фитнеса два-три ​​пъти седмично, а когато няма възможност за тренировка на открито, търси различни варианти да го прави вкъщи, докато малкият Сантяго е в компанията на баща си. След раждането актрисата влезе в перфектна форма за отрицателно време, но въпреки това споделя, че не е искала да натоварва тялото си веднага. „Наистина дадох време на тялото си да се приспособи към периода след раждането. Създадох човешки живот, така че всъщност не бях твърде строга към себе си относно връщането ми във форма."

„Всички мислят, че има някаква тайна да изглеждаш добре, но не е тайна, а са диета и упражнения", казва още Ева, подчертавайки, че сутрин обикновено започва деня си с оризов кейк, авокадо и пържено яйце, но има и дни, в които всичко, за което си мечтае, е тортила. Когато има такива моменти, тя никога не се лишава от виновното удоволствие. Възхищаваме се на Лонгория. Изваждайте постелките за йога!

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA