Крал Чарлз има псевдоним за Меган Маркъл

Новият крал следва стъпките на чичо си Едуард и измисля интересни имена за членовете от семейството.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 10 октомври 2022

Крал Чарлз III е измислил псевдоним за Меган Маркъл.

Това става ясно от страниците на книгата "The New Royals", в която кралският репортер Кейти Никъл разкрива любопитни пикантности, включително, че новият крал е бил "доста раздразнен" как тоалетите на Кейт Мидълтън привличат повече медийно и обществено внимание от самия него.

fvgbhnj

Оказва се, че монархът има и псевдоним за херцогинята на Съсекс, който използва пред служителите си, когато не е в нейната компания.

"Чарлз е кръстил бъдещата си снаха „Волфрам" заради нейната сила и издръжливост", пише авторката на книгата, отбелязвайки, че тези качества са очевидни за семейството, каквито и разногласия да са имали с течение на времето.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХАРИ И МЕГАН СА БИЛИ НА КОСЪМ ОТ РАЗДЯЛА

cvbghnj

Това става ясно след общ ангажимент, посветен на психичното здраве, който семейството на Хари има с принц Уилям и Кейт Мидълтън през 2018 г.

"Тогава постигнаха огромен успех, благодарение на Меган. Тя беше звездата в тяхната четворка. Беше конкретна и забавна, използвайки всичките си телевизионни умения", коментират източници. "Това беше и моментът на пробуждане за Уилям и Кейт. Разбраха, че Меган е впечатляваща, уверена и много способна."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA