Answear показаха истинското значение на SHERO

Смели и изключителни - такива са жените, които вдъхновяват новата лимитирана колекция на Answear.LAB.

11 октомври 2022

Колекцията SHERO от answear.LAB е посветена на жените героини - на сцената на живота и зад кулисите му.

Тя впечатли и нас, създателите на първите интернет награди за дигитално съдържание в България - #AWARDS.

Answear

Заедно с Answear селектирахме четири истински достойни примера за приза SHERO в лицата на: Биляна Савова - идеолог и визионер на програмата "План да Бъда/Plan to Be" и фондация "МС - Мога Сам", Силвена Христова - председател на фондация "Живот със синдром на Даун", моделът и създател на мобилното приложение ZaTeb в помощ на жени, жертви на домашно насилие - Ивелина Чоева и Елисавета Белобрадова - Съосновател на сайта "Майко мила" и двигател на платформата за социално предприемачество "Оле Мале", както и народен представител в 46-ото и 47-мото Народно събрание.

Answear

Именно тя - Елисавета Белобрадова грабна приза за SHERO, буквално часове преди народът да гласува за нея и на парламентарните избори. Ирина Лазова, Country manager на Answear Bulgaria се качи на сцената на церемонията по награждаването, за да ѝ връчи статуетката в категорията #SHERO

Ето каква е "SHERO" - жена, супергерой, чиято най-голяма мощ е нейната вътрешна сила. Тя таи много емоции, чувствителна е, но в същото време умее да се бори за каузите, в които вярва и да ги реализира според собствените си условия. Ръка за ръка, тя се стреми към цели и идеали заедно с други жени, защото вярва в силата на взаимната подкрепа.

Answear

Колекцията SHERO включва най-модерните дрехи тази есен, а именно вълнени палта, кожени тренчкоти, рамони и бомбъри, рокли, подчертаващи силуета, ризи и сака с декоративни ресни, както и овърсайз модели якета, които внушават сила и увереност, и служат като "броня" за нашите SHERO. В колекцията фигурират и ежедневни предложения, като тениски с надписи, манифестиращи сила и смелост. Ефирни, меко драпиращи се материи, контрастират с характерния тъмен деним и естествена кожа, създавайки интригуваща, разнообразна комбинация.

Answear

Зад колекцията SHERO, освен универсално, женствено послание, се крие още нещо. Марката Answear.LAB в своята дейност не се ограничава само до създаването на мода. Още от дебюта си, брандът създава лимитирани колекции и се включва в инициативи, които водят до глобална подкрепа на жените по света. Пример за такива дейности е миналогодишната колекция Girl Power, която се превърна в муза за изключително атрактивно комедийно шоу - "Stand up for Sisterhood", приходите от билетите за него, както и част от приходите от колекцията Girl Power на answear.LAB, бяха дарени на каузата "Оле Мале" - за майки на деца с увреждания и за Българския фонд за жените – за микрофинансиране на проекти. Облечени в колекцията Girl Power на answear.Lab, Алекс Раева, Оля Малинова, Красимира Хаджииванова, Гери Турийска и Пам Велидис предизвикаха торнадо от смях в публиката, пред която разказаха откровено, без поза и фалшив свян за своите най-секси неуспехи.

Благотворителната линия на answear.LAB бе продължена и с колекцията NO SHAME, NO FEAR - чийто продажби бяха по направление в помощ на пострадалите от войната в Украйна. Модната платформа Answear, която оперира на 10 световни пазара, включително и украинския, мобилизира своята логистичната и бизнес мрежа, за да помогне на каузата на Червения кръст #helpforUkraine, като направи дарение от 50 000 долара.

Answear

"Всичко това ни вдъхнови да предприемем по-нататъшни действия, като например създаване на колекция за супергерои. В Answear.LAB вярваме, че всеки от нас, независимо от своя произход, религия или сексуална ориентация, трябва да има шанс да реализира себе си, да изпълни мечтите си и да живее достойно. Искаме да покажем на жените, че в себе си носят силата, която ги кара да се чувстват специални и всемогъщи всеки ден" – обяснява Агнешка Корсак, директор на марката Answear.LAB

Лимитираната колекция SHERO се предлага само в онлайн магазина Answear.bg.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA