Чарлийз Терон се наслаждава да е необвързана

Всичко, което актрисата иска е да се грижи за децата си.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 17 октомври 2022

Чарлийз Терон казва, че е отказала да започне връзка просто защото не е имала отдавна и не знае какво да прави.

Актрисата разказа пред Harper's Bazaar, че „има мъж, който е имал интерес към нея" по време на пандемията, но тя му е отказала.

„Това означаваше да се гмурна доста надълбоко", каза 47-годишната Терон пред списанието. „И аз просто... не знаех дали искам... Просто чувствам, че съм извън форма."

фжгбн

В момента самотната майка на две деца е съсредоточена върху дъщерите си Джаксън, която е на 10, и Август на 7. В ежедневието си тя главно мисли какво може да направи, за да ги впечатли, като например в кухнята.

„Когато децата ми кажат: „Мамо, никой не прави паста по-добре от теб", казва Чарлийз "е най-големият подарък за мен."

Още през септември 2020 г. актрисата сподели, че се наслаждава на самотния живот, докато отглежда двете си дъщери.

„Не съм излизала с някой повече от пет години", каза тогава актрисата от „Лудият Макс: Пътят на яростта". 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛУДОСТИТЕ НА ЗВЕЗДИТЕ: ЗАЩО ЧАРЛИЙЗ ТЕРОН НЕ ГЛЕДА ДЕТЕГЛЕДАЧКАТА В ОЧИТЕ?

„Отворена съм, когато приятелите ми казват: „Трябва да отидеш на среща, трябва да се срещнеш с този човек." Въпреки това носителката на Оскар се е чувствала "сякаш съм на етап от живота си, в който ако някой ще идва, той трябва да е с много опит".

„Животът ми е наистина изглежда добре, така че трябва да може да го направи дори по-добър, защото просто няма да приема нищо по-малко", категорична е тя.

Актрисата добави: „Мога честно да кажа, че в живота си не се чувствам самотна. След като родих децата си, наистина влагам всички сили в това да съм родител... много работа е да си в тази роля. И като си лягам вечер си мисля: „О, Боже, не бих искала този ден да е по-различен."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТЯ Е НА 44, А ИЗГЛЕЖДА НА 30. ТАЙНИТЕ ЗА КРАСОТА НА ЧАРЛИЙЗ ТЕРОН

Последната сериозна връзка на Чарлийз беше със Шон Пен. Двамата започнаха да се срещат през 2013 г., обявиха годежа си година по-късно, докато официално не се разделиха през юни 2015 г.

Преди него, Терон имаше дългосрочна връзка с актьора Стюарт Таунсенд, след като го срещна на снимачната площадка на филма от 2002 г. "В капан", но се разделиха през 2010 г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA