Сидни Суини е играла в "Еуфория" със счупен пръст

Мод Апатоу сподели колко е вдъхновена от отдадеността на Суини към актьорската професия.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 20 октомври 2022

Мод Апатоу разкри, че една от колежките ѝ в "Еуфория" е счупила пръста на Сидни Суини на снимачната площадка.

"Миналата година, докато снимахме една от последните ни сцени в "Еуфория", наша колежка стъпи върху крака й с обувка на висок ток и счупи пръста й. Няма да назовавам имена, но беше Алекса Деми.", каза Мод.

Смеейки се, Апатоу обясни цялата история:

„Когато режисьорът Сам Левинсън каза „почивка", Сидни ме хвана за ръката и ме дръпна в задния коридор, където никой не можеше да ни види. Започна тихо да крещи от болка, молейки ме да не казвам на никого, което ме постави в много трудно положение да гледам как приятелката ми страда, защото щеше да снима сцена, включваща много голяма физическа активност, включително тичане и скачане. Сидни избърса сълзите си и направи сцената, сякаш всичко беше наред. Тя дори не накуцваше."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СИДНИ СУИНИ ЗА НАПРЕЖЕНИЕТО В ХОЛИВУД

И продължи: "Нашият режисьор Сам реши, че му трябват девет дубъла. Между всеки дубъл, Сидни ме дръпваше настрана, очите й се пълнеха със сълзи, и тихо крещеше в лицето ми, преди да изиграе всичко наново, но с два пъти повече емоция. Погледът й, изпълнен с мъчителна болка, съчетан с дълбока отдаденост към занаята ме преследва и ме вдъхновява и до ден днешен."

dfgh

"Веднага след като завършихме сцената, тя отиде в болницата и стоя там до късно вечерта. Казаха й, че пръстът на крака й е счупен, а на сутринта се върна на работа. Не бих препоръчала на никой да прави това. Не съм сигурна дали пръстът й се е възстановил напълно или някога ще се възстанови.", завърши историята  Апатоу.

След това тя се пошегува: „Чудили ли сте се защо Сидни напоследък не носи обувки с отворени пръсти? Сега знаете." 

По време на речта си Суини поясни: „Пръстът на крака ми е напълно добре…нокътът падна, но вече е добре."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA