Да, Дрю Баримор също обича да ходи гола през уикенда

Оказва се, че доста звезди харесват голотата и я смятат за "освобождаваща".

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 23 октомври 2022

Дрю Баримор казва, че "най-освобождаващото нещо" е да се "разхожда гола", когато е сама вкъщи.

Въпросът, разбира се, не възникна случайно, а в епизод от нейното токшоу, когато с бившия играч на NBA Денис Родман обсъдиха актьора Кристофър Мелони, който наскоро заяви, че е "голям фен на голотата" и обича да тренира без дрехи.

Родман също потвърди, че намира голотата за освобождаваща и каза, че му харесва "да бъде толкова отворен човек".

cvbn

"Аз също трябва да споделя нещо. Ако остана за момент сама в апартамента и децата са отишли ​​при баща си или няма никой наоколо, ще заключа всички врати и ще се разхождам гола. Просто чувствам, че това е най-освобождаващата постъпка, която мога да предприема", споделя звездата от "50 първи срещи".

След това сама каза, че през "целия си живот" е търсила разликата между секса и любовта, която в крайна сметка разбира от терапевта си. "Сексът не  е любов! Той е израз на любов."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДРЮ БАРИМОР ВЕЧЕ Е БЛИЗКА ПРИЯТЕЛКА С БРИТНИ СПИЪРС

cxvfgbhn

Майката на две деца потвърди, че в момента е "просто на съвсем различно място в живота" си и може би скоро ще бъде във връзка, но това със сигурност не е "приоритет сега".

"Трябваше да остана сама и може би да съм в някакво състояние на траур заради загубата на семейството си. Тогава се заклех, че ще се опитам да намеря за дъщерите си единствено благодат, щастие и разбиране какво е новото "нормално", допълва тя.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA