Дрю Баримор вече е близка приятелка с Бритни Спиърс

Актрисата смята, че и двете са преминали през много и сега имат "наистина дълбока връзка" помежду си.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 11 октомври 2022

Заставайки на дивана в The Tonight Show, Дрю Баримор проговори за приятелството си с Бритни Спиърс и каза, че двете са развили "дълбока връзка" помежду си, откакто са започнали да се виждат по-често през 2021 г.

"Сприятелих се с Бритни преди около година и половина, имахме разговори. Знам, че звучи странно, но, честно казано, разбрах, че и двете сме преминали през много неща. Всъщност сме били в напълно еднакви ситуации, което е абсолютно уникално", споделя 47-годишната актриса.

Баримор е протегнала ръка към Спиърс, когато тя започна съдебната битка срещу попечителството, поверено на баща ѝ.

Звездата от "Заедно по принуда" сподели на страниците на книгата си "Wildflower", че е имала подобен проблем в детството си - злоупотребявайки с вещества още на 11, майка ѝ я "затваря в клиника" за година и половина, а самостоятелният начин на живот идва три години по-късно.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НАЙ-ГЛУПАВОТО НЕЩО, КОЕТО ДРЮ БАРИМОР Е ЧУВАЛА

"Чувството да растеш, да се бориш и всички онези неща, през които и двете сме преминали, това ни свърза. Аз не съм човек, който често се протяга към някого. Това, което тя преживя, опитвайки се да си върне свободата, беше нещо, което почувствах близко до мен. И двете открихме дълбока връзка в това", допълва Дрю, която беше гост на сватбата на певицата със Сам Асгари през юни.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA