Линдзи Лоън е лудо влюбена в съпруга си

Актрисата и Бадер Шамас сключиха брак това лято, а тя го описва като "просто перфектен".

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 02 ноември 2022

Линдзи Лоън казва, че съпругът ѝ е "невероятен", "много спокоен човек", затова и тя се чувства като "най-щастливата жена на света".

Появявайки се на корицата на The Work Issue на американския Cosmopolitan, звездата от "Гадни момичета" за първи път говори откровено за брака си с арабския финансист Бадер Шамас и за актьорската си кариера, която подновява.

Линдзи се сгоди за Шамас през ноември 2021 г., а през юли т.г. източници, близки до тях, потвърдиха, че са сключили брак.

Празненството е било в тесен кръг от семействата на двамата младоженци и "малка група от добри приятели, които са просто наистина добри хора".

"Това е единствената подкрепа, от която наистина имам нужда: приятели, семейство и любими хора", категорична е Лоън пред изданието.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛИНДЗИ ЛОЪН ИМА ИНТЕРЕСНА ИСТОРИЯ ЗА "ГАДНИ МОМИЧЕТА"

"Аз съм най-щастливата жена на света", коментира Линдзи тогава. "Ти ме намери и знаеше, че искам щастие и благодат - всичко това се случи в един момент. Изумена съм, че ти си моят съпруг. Моят живот и моето всичко. Всяка жена трябва да се чувства така всеки ден."

Междувременно легендата е готова да се завърне към киното с празничния филм на Netflix "Falling for Christmas", в който играе разглезена хотелска наследница, страдаща от пълна амнезия след контузия по време на ски.

Премиерата в стрийминг платформата е на 10 ноември, а Лоън започна и свой авторски подкаст, озаглавен "The Lohdown".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA