Хари Стайлс + Gucci = HA HA HA

Певецът обяви колекцията си с неговия близък приятел и творчески директор на Gucci Алесандро Микеле.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 07 ноември 2022

Дългоочакваното сътрудничество на Хари Стайлс с творческия директор на Gucci Алесандро Микеле е официално достъпно, а модната къща обяви лансирането на колекцията с набор от снимки на Стайлс, носещ дизайните.

Колекцията мъжко облекло, която включва нотки на женственост и силен полъх към музиката и естетиката на певеца.

„Толкова съм щастлив да видя този проект най-накрая да оживее", споделя Стайлс в прессъобщение. „Познавам Алесандро от години и той винаги е бил един от любимите ми хора. Винаги се вдъхновявам, като го гледам как работи, така че това сътрудничество с моя приятел беше много специално за мен."

"Gucci HA HA HA" е комбинация от първите букви на малките им имена - Хари и Алесандро. Колекцията, според тях е "освободена от суета и има авангарден привкус", включваща костюми, които изпълнителят вече е носил, тениски, бижута и много други.

Графичните тениски и суичърите със сигурност носят почерка на Стайлс като очарователно ядосано розово мече – талисманът на линията – с фразата „Искам повече горски плодове и онова лятно усещане", напомняйки спечелилата Грами песен „Watermelon Sugar" на певеца. 

Друга тениска с две зайчета гласи „Имаш моята преданост", която е почит към песента "Fine Line" от втория му албум.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХАРИ СТАЙЛС ПУСКА НОВА ГРИМ КОЛЕКЦИЯ

Навсякъде другаде ще намерите ядосани мечета - върху огърлица с висулка за $1200 и върху чифт пижами за $3350 — както и черешов принт, вдъхновен от песента „Cherry" и афинитета на певеца към споменаването на плодове в песните си.

28-годишната британска звезда показва моделите в различни видеа към колекцията. Стайлс танцува наоколо, обличайки и събличайки дрехи докато не се образува купчина от тях по пода и дивана. Тогава артистът се върти и сваля панталоните си няколко пъти с усмивка на лицето и блясък в очите.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХАРИ СТАЙЛС ЗА НАПРЕЖЕНИЕТО И ЗАЩО ПАЗИ ЛИЧНИЯ СИ ЖИВОТ В ТАЙНА

При първоначалното обявяване на "Gucci HA HA HA" през юни, марката каза, че фразата "хахаха" е начинът, по който творческият директор Алесандро и Хари "завършват съобщенията си един към друг в продължение на години".

„Хари има невероятно чувство за мода", казва дизайнерът в прессъобщението на Gucci.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA