Хари Стайлс за напрежението и защо пази личния си живот в тайна

Певецът никога не е говорил за сексуалността си публично и смята, че това винаги му е било от полза.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 24 август 2022

Хари Стайлс говори за запазването на сексуалността и връзките си в тайна.

В ново интервщ за корицата на Rolling Stone, бившият член на One Direction говори подробно за избора си да защити романтичните си връзки от фенове и защо отдавна е решил да запази сексуалността си за себе си.

„Никога не съм говорил публично за живота си отвъд работата и открих, че това ми е било от полза", каза 28-годишният Стайлс пред изданието, знаейки, че феновете и другите зрители ще обсъждат живота му, независимо какво казва той.

cvbn

„Винаги ще има версия на един разказ и мисля, че просто реших, че няма да прекарвам времето си в опити да го коригирам или пренасоча по някакъв начин.", категоричен е той.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВРЪЗКАТА НА ХАРИ СТАЙЛС И ОЛИВИЯ УАЙЛД ВЕЧЕ Е СЕРИОЗНА

За да поддържа баланс между публичния си живот като рокзвезда и личните моменти далеч от тълпите, Хари казва, че първото нещо, което прави след концерт е да си вземе душ.

„Наистина е неестествено да стоиш пред толкова много хора и да имаш това преживяване. Измивайки напрежението, ставам просто гол човек, в най-уязвимата си, човешка форма. Точно като голо бебе.", обясни изпълнителят.

gbhnjm

Освен това Стайлс разкри, че е ходил на терапия по-често през последните няколко години. „Ангажирах се да го правя веднъж седмично", каза той. „Чувствах се така, сякаш спортувам всеки ден и се грижа за тялото си, така че защо да не го правя с ума си?", разсъждава звездата.

Той продължи: „Толкова много от емоциите ви са толкова чужди, преди да започнете да ги анализирате правилно. Обичам наистина да се спирам на емоция и да я гледам в лицето. Не като „Не искам да се чувствам така , но по-скоро като „Какво ме кара да се чувствам така?""

Фокусирайки се върху себе си, Хари е научил повече за публичните и личните си личности. „Когато работя, работя много усилено и мисля, че съм наистина професионалист", казва той пред Rolling Stone.

[plokij

Продължавайки с аспектите на живота, които предпочита да държи извън светлината на прожекторите, 28-годишният артист говори за спекулациите на феновете относно неговата сексуалност.

Въпреки че в момента има връзка с Оливия Уайлд, музикантът от "Watermelon Sugar" не смята, че неговите връзки трябва да го определят, тъй като той е единственият, който знае какво се случва зад затворените врати.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХАРИ СТАЙЛС ВЕЧЕ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВА ДА ГОВОРИ ЗА СЕКС

„Понякога хората казват: „Ти си бил публично само с жени", а аз не мисля, че съм бил публично с някого", казва Хари. „Ако някой ви снима с някого, това не означава, че избирате да имате публична връзка или нещо подобно."

xcvbn

Говорейки за ролята си на затворен гей полицай в предстоящия филм My Policeman по-късно в интервюто, той добави по темата: „Мисля, че всеки, включително и аз, имаме свое собствено пътуване към разбирането на сексуалността и по-удобното отношение към нея ."

Стайлс каза, че в началото на връзките си, че има неудобен, но необходим разговор, който трябва да се проведе с романтичните му партньори. „Можете ли да си представите да отидете на втора среща с някого и да си кажете: „Добре, да знаеш, че феновете ще кажат това и ще бъде наистина лудост, и те ще бъдете наистина злобни, но това не е истинско", обясни той подробно. „Но все пак, какво искаш да ядеш?"

';lkj

Уайлд, от друга страна, говори пред Rolling Stone за феновете на Хари - които тя нарече "дълбоко любящи хора" - с позитивен тон въпреки негативността, с която се сблъска.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДАМИ И ГОСПОДА, ДОБРЕ ДОШЛИ В КЪЩАТА НА ХАРИ СТАЙЛС

„Това, което не разбирам за жестокостта, която споменавате, е, че този вид токсична негативност е антитезата на Хари и всичко, което той излага там", казва тя. "Аз лично не вярвам, че енергията на омразата определя феновете му изобщо. Повечето от тях са истински шампиони на добротата."

На друго място в интервюто Стайлс — чието текущо турне Love On Tour започна през септември 2021 г. и ще продължи до март 2023 г. — разкри, че вероятно ще си вземе почивка от турнето някъде в бъдеще. Но той ще продължи да работи върху нови песни.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA