Хари Стайлс вече не се притеснява да говори за секс

Но не очаквайте от него да слага етикети и да отговаря на всеобщите очаквания. Просто недейте.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 април 2022

Макар отдавна да не е в познатите допреди мащаби, сексът продължава да е тема табу. Дори за секссимволи като Хари Стайлс.

В ново интервю за списание Better Homes & Gardens самият той разкрива, че доста дълго време е бил "засрамен" от разговорите за връзките, секса и случващото се в личния му живот.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВЛИЗАМЕ В КЪЩАТА НА ХАРИ СТАЙЛС НА 20-И МАЙ

"Дълго време чувствах, че единственото нещо, което беше мое, беше сексуалният ми живот. Чувствах се толкова засрамен, засрамен от идеята хората дори да знаят, че правя секс, камо ли с кого", споделя той, имайки предвид времето като член на boy бандата One Direction. "Да разбера на кого мога да се доверя беше стресиращо, но после се запитах защо се срамувам? Аз съм 26-годишен мъж, който е необвързан - да, правя секс."

Изпълнителят на "Watermelon Sugar" смята, че таблоидната култура със сигурност е оставила следа във възприятията на обществото, но промяната вече е осезаема. "Поглеждате назад, особено сега, когато има всички документални филми като този за Бритни, и виждате как хората са били малтретирани по този начин, от тази система, особено жените. Спомняте си статии от преди дори пет години и сте дори не може да повярвате, че нещо такова е било написано."

Въпреки че вече е откровен по отношение на сексуалността си, Стайлс отказва да постави етикет. За него категоричното определяне на предпочитанията буквално е "остаряло".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХАРИ СТАЙЛС ГОРИ В ТИЙЗЪРА НА "DON'T WORRY DARLING"

"Това е моят личен опит. Мисля, че всички трябва да се насочим към това да бъдем по-отворени и да осъзнаем, че не се налага да маркираме всичко, няма нужда да изясняваме в кои квадратчета ще поставим отметка", допълва той пред изданието.

След многобройни спекулации по темата, стана ясно, че сърцето на Хари в момента е заето от Оливия Уайлд. А новият му албум излиза след по-малко от месец, така че поводите да си говорим за него изобщо няма да спират.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA