Хари Стайлс, още по-уязвим и още по-себе си в "As It Was"

Новият музикален албум на суперзвездата ще излезе на 20 май, но пилотният сингъл от него вече чупи рекорди.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 април 2022

Хари Стайлс се завръща с "As It Was".

Пилотният сингъл, който ще намери място в траклиста на предстоящия му студиен албум "Harry's House", излезе с музикално видео, дело на номинирания за "Грами" украински режисьор Тану Муино.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХАРИ СТАЙЛС ГОРИ В ТИЙЗЪРА НА "DON'T WORRY DARLING"

"Да режисирам видеоклип на Хари Стайлс беше сбъдната мечта за мен, той е любимият ми изпълнител. Заснемането се оказа много емоционално, тъй като на втория ден от снимачния процес родната ми страна Украйна беше нападната. Можете да си представите безумните чувства, които изпитвахме. Аз и моят екип изляхме толкова много любов, която вярвам, че можете да видите на екрана. Това е момент, който никога няма да забравя", споделя самият той.

Няколко часа след премиерата сингълът счупи рекорда на Spotify за най-много стриймвания в рамките на ден (8.6 милиона) - първо в САЩ, а след това и в световен мащаб, побеждавайки "drivers license" на Оливия Родриго с 8 и "Evolver" на Anitta с общо 8.6 милиона. Макар официалното подреждане на класацията в Wikipedia да показва съвсем различни цифри и престижното трето място в иначе престижния чарт.

"Ако ще правите нещо, за което толкова много ви пука, ще почувствате натиск и много уязвимост, когато го споделите със света. Мисля, че тогава имаш избор как да подходиш. И се чувствам голям късметлия, че това е проектът, с който съм най-горд до този момент", споделя Стайлс малко след реализирането на сингъла и анонсирането на албума.

хари стайлс

"Harry's House" е третият му самостоятелен студиен проект и първият такъв след издаването на изключително успешната колекция "Fine Line" от 2019-а.

Следващата седмица Хари ще влезе в ролята на хедлайнер за легендарния фестивал Coachella, където ще изпълни "As It Was" на живо за първи път. А от 11-и юни тръгва и на турне, с което ще представи парчетата в "Harry's House".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA