Връзката на Хари Стайлс и Оливия Уайлд вече е сериозна

Макар двамата да изненадаха широката аудитория с общата си поява, техни приятели разкриват, че са създадени един за друг.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 януари 2021

Началото на годината съвпадна и с новината за един изключително неочакван звезден романс, към който всички обърнаха поглед. След като Хари Стайлс и Оливия Уайлд бяха забелязани да се държат за ръце на сватба в Монтесито, близки до тях източници разкриват, че двамата "наистина изглеждат много щастливи и излизат от няколко седмици".

Разбира се, изписаните неща за връзката им вероятно вече са повече, отколкото бихме могли да преброим, но е сигурно, че отношенията помежду им не са PR постановка. Или поне така твърдят. "Оливия и Хари са прекарали дълги дни на снимачната площадка и са се опознали наистина добре, така че всичко е много органично", гласи информацията, която потвърждава, че и двамата не биха позволили романтиката да повлияе на професионализма им.

Очевидно Стайлс и Уайлд са се опитали да запазят връзката си в тайна за възможно най-дълго време, но хората около тях бързо са забелязали, че нещата са повече от чисто приятелски. И докато в публичното пространство циркулира информация, че бившият на Оливия - Джейсън Съдейкис е "разбит" от раздялата, и той вече гледа напред.

"Снимките от сватбата изтекоха без никой от тях да знае, няма никаква предварителна организация", уверяват ни техни приятели, споделяйки, че освен че са един за друг, Хари и Оливия по никакъв начин не са променили "професионалната, съвместна и забавна" работна среда на снимачната площадка на предстоящата лента Don't Worry Darling.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA