Нова звездна двойка на хоризонта: Хари Стайлс и Оливия Уайлд

Музикантът и актрисата категорично получават несъществуващия приз за най-изненадваща светска двойка.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 януари 2021

Пригответе се за новините, които определено не очаквахте. Хари Стайлс и Оливия Уайлд са двойка... или поне така изглежда от многото нови кадри, на които те се държат за ръце.

След като Twitter и Instagram се оказаха заляни с фотографии на двамата, близки приятелки на актрисата споделят, че тя и Стайлс са присъствали заедно на сватба през уикенда и макар на част от снимките да са с маски и преплетени ръце, трудно можем да игнорираме факта, че очевидно изглеждат повече от просто приятели или колеги, тъй като Оливия режисира Хари за предстоящата лента Don’t Worry Darling.

"Привързани са един към друг, през цялото време се държаха за ръце и изглеждаха много щастливи. Излизат от няколко седмици", споделят техни близки, а новините за предполагаемите им взаимоотношения идват само няколко месеца, след като Уайлд обяви раздялата с бившия си годеник Джейсън Съдейкис.

Стайлс се присъедини към актьорския състав на второто режисьорско проявление на Уайлд преди няколко месеца, замествайки Шая Лебьоф заради скандалите около предполагаемите обвинения в сексуален тормоз.

След като Хари се появи с рокля на корицата на американския Vogue, именно Оливия бе първата защитила бившият вокалист на One Direction. Тогава тя нарече всички обвинения и нападки "жалки", а възможно ли е коментарите от нейна страна да са нещо повече от просто защита на колега? Изглежда, че отговорът е положителен.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA